Natalia, avertisment pentru Bianca. Care este legătura secretă dintre cele două

Natalia și Bianca au recunoscut că sunt prietene, iar frumoasele moldovence au avut numai cuvinte de laudă una la adresa celeilalte.

Author: Diana Bostan miercuri 29 iunie 2022 , 14:42

natalia

Natalia și Bianca

[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După ce a părăsit competiția, Natalia a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul Biancăi, dar și despre relația acesteia cu Adrian.

Care este legătura secretă dintre Natalia și Bianca

Natalia a vorbit despre posesivitate Biancăi față de Adrian și că înțelele care sunt motivele pentru care se comportă așa.

Citeste si: Cuplul Bianca-Adrian, momente tensionate în Camera Roșie. Adrian este dezamăgit de comportamentul iubitei sale

"Oare de ce a făcut asta, oare ce zice, ar trebui să stea puțîn mai potolita.  Stiu de ce e așa geloasa, stiu istoria ei, stiu de ce se comporta așa, totul are o logica. A trecut prin niste chestii mai puțîn frumoase de care ea nu vrea să vorbească. Știind chestiile astea, este normal să facă așa." 

Natalia, avertisment pentru Bianca

Cele două locuiesc în Italia și știu multe lucruri una despre celălaltă.

Citeste si: Ce ascunde Natalia de la Casa Iubirii? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească? Ce spune fosta concurentă

Natalia i-a dat Biancăi și câteva sfaturi în relația sa cu Adrian. Ea a fost sfătuită să renunțe la gelozii și să lase lucrurile să vină de la sine, să nu facă presiuni.

Cele două au vizitat aceleași orașeîn Italia și iubesc luxul.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si