Nella, fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul, şi-a deschis pagina de socializare cu un mesaj care i-a pus pe gânduri pe prieteni

Nella, fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul, a revenit în mediul online, după ce îşi închisese pagina de socializare.

M. P., miercuri 28 noiembrie 2018 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru că sfârşitul anului se apropie cu paşi repezi, Nella a început să facă bilanţul celor întâmplate pe parcursul ultimelor luni. Într-o postare pe pagina sa de socializare, fosta soţie a lui Ionuţ spune că în acest an a învăţat cea mai importantă lecţie de viaţă.

“Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în acest an a fost să nu forţez nimic: conversaţii, prietenii, relaţii, atenţie, dragoste. Pentru nimic forţat nu merită să lupţi, ceea ce curge...curge, ceea ce se prăbuşeşte se prăbuşeşte. Este ceea ce este.” Chiar nu mai cer...doar Mulţumesc cu recunoştinţă pentru tot....si viaţa ştie ce să imi dea pentru că răspunde la ceea ce conţin în interiorul meu., a scris Nella pe pagina sa de socializare.

Prietenii au aprobat-o, iar mesajul său a fost distribuit şi în grupuri în care se discută despre Exatlon, fanii făcând şi în prezent asocierea cu antrenorul Războinicilor în Republica Dominicană. Unii spun că odată cu trecerea timpului poate cei doi vor reveni la sentimente mai bune şi se vor împăca. Deocamdată niciunul nu a mai vorbit despre celălalt, aşa că rămâne de văzut ce le-a rezervat viaţa celor doi foşti soţi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si