Deputatul liberal Nelu Tătaru a afirmat, miercuri seară, că ar fi dispus să preia din nou funcţia de ministru al Sănătăţii. Condiția este ca partidul politic din care face parte să accepte acest lucru. El a transmis că în acest caz al coaliției, portofoliul este al USR. „Coaliţia trebuie să aibă stabilitate şi trebuie să rămână premier Florin Cîţu”, a afirmat Tătaru.

Citeste si: Nelu Tătaru: "Specialiştii spun că ar trebui să ne închidem două luni"

Nelu Tătaru a adăugat: „USR-PLUS poate găsi un profesionist care să ocupe portofoliul de la Sănătate”.

Ce a transmis Nelu Tătaru

Tătaru a vorbit la B1 despre situația politică actuală din România. Politicianul a fost întrebat dacă ar fi dispus să fie din nou ministrul Sănătăţii şi a răspuns: „Dacă partidul meu ar decide acest lucru, da, dar suntem într-o coaliţie în care acest portofoliu este la USR. Suntem într-o criză sanitară, suntem într-un moment în care Ministerul Sănătăţii are nevoie de un profesionist, are nevoie de un om care să înţeleagă sistemul, are nevoie de un om care să înţeleagă corpul medical, să înţeleagă pacientul şi să înţeleagă şi situaţia prin care trece populaţia generală în aceste zile. Suntem într-un val trei destul de agresiv, în care oboseala îşi spune cuvântul peste tot, atât în populaţia generală, cât şi în corpul medical, şi ar trebui în acest moment o reactivare, dacă vreţi să-i spunem aşa, a tot ce înseamnă sistem medical, care e obosit după un an de

zile”.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj de Ziua mondială a sănătăţii mintale

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

nelu tătaru din nou ministrul sănătății
Dr. Nelu Tătaru.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nelu Tătaru, despre tratarea COVID-19: „Folosim tot ce se foloseşte la nivel mondial”

Nelu Tătaru a menționat: „Într-un sistem sanitar trebuie să gândim sanitar. Coaliţia trebuie să aibă stabilitate şi trebuie să rămână premier Florin Cîţu în acest moment. Cred că USR-PLUS poate găsi un profesionist care să ocupe portofoliul de la Sănătate, să aducă după el şi specialiştii care îi sunt necesari în a rezolva această criză sanitară”.

Citeste si: Nelu Tataru a explicat de ce au fost inchise scolile cand rata de infectare cu COVID-19 era mica, iar acum sunt inca deschise desi exista o rata de infectare mult mai mare!

Citeste si: Nelu Tătaru, despre restricțiile de sărbători! Anunț de ultimă oră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si