Raluca Havârneanu, nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la 3 ani de la dispariția sa. Tânăra era stabilită în America de mult timp, iar până în prezent nu se mai știe absolut nimic despre ea.

Citește și: „Avea o inimă mare și îi iubea pe toți” Povestea tragică a lui Holly, fata care trebuia să fie condusă spre altar. Acum, familia sa este nevoită să o conducă pe ultimul drum

Sora cântărețului a încercat să o caute mult timp și chiar a mers până în SUA după ea. Acum, la 3 ani distanță de la dispariție, familia s-a resemnat și crede că tânăra nu mai este în viață.

Nepoata lui Mihai Trăistariu este dispărută de 3 ani

Geanina, sora lui Mihai Trăistariu și mama tinerei dispărute a mers până în Statele Unite după ea, dar nu a funcționat. 

Se pare că membrii familiei tinerei au încetat căutările, considerând-o moartă, deoarece nu a mai dat niciun semn de viață de 3 ani.

Citește și: Au scos mașina din râu după 47 de ani și au găsit un schelet la volan. Incredibil cine era. "E mâna destinului"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nu s-a mai aflat nimic. Sora mea nu o mai caută, s-a dus și în America după ea, și la Guvern, că fata ei lucra cumva acolo, dar au zis că nu au cum să dea astfel de detalii. E ciudat! Sora mea mai are un băiat, dar s-a resemnat puțin, speranța ei e că fiica-sa doar a rupt legătura cu familia, dar nicidecum să pățească ceva.

Ea crede cel mai mult că a murit, că nu-și explică că la 30 de ani fata nu mai ia legătura cu tine de 2-3 ani”, a spus Mihai Trăistariu, pentru spynews.ro

Citește și: Minor, de 12 ani, dispărut după ce a plecat la magazin şi nu s-a mai întors acasă

Cântărețul este de părere că dacă nepoata lui ar fi decis să nu mai țină legătura cu familia ei, ar fi trebuit măcar să anunțe pentru ca cei apropiați să stea liniștiți.

Citește și: Tânăr dat dispărut. Poliția Română solicită sprijinul populației pentru a fi găsit

„Chiar dacă te superi cu familia, pe ceva, tot mai dai un semn, spui că sunt bine, nu vreau să mai vin acasă, nu vreau să vă mai văd, nicidecum să nu mai răspunzi la mesaje. Ar trebui să aibă 32-33 de ani”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Citește și: Tentativă de răpire a unui copil, în plină stradă, chiar de lângă mama lui

Ce relație a avut sora lui Mihai Trăistariu cu fiica ei

Jurnaliștii au fost curioși să afle dacă de-a lungul timpului au existat discuții aprinse între sora lui Mihai Trăistariu și fiica sa, dispărută de 3 ani, care ar fi putut să o facă pe aceasta să întrerupă legătura definitiv cu familia

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cântărețul susține că cele două se înțelegeau bine și că uneori mai existau mici certuri, dar nu scandaluri imense care ar fi putut să o facă pe tânără să întoarcă spatele familiei ei într-un așa fel.

Citește și: Descoperire macabră făcută într-un parc! Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 5 ani a fost găsit de un trecător

„Ele au avut o relație bună, au mai fost discuții ca între mamă-fiică, dar discuții minore, nicidecum certuri mari, dar asta nu înseamnă că nu mai vorbești cu mama, că nu ți-a făcut nimic. Fata era plecată de 10 ani la studii, a făcut în Germania 4 ani, în America, adică nu mai era acasă ca să zici că s-ar fi certat cu mama ei, plus că nu locuiau împreună, deci nu poți să zici că era ceva, nu știu, ciudat totul”, a mai spus Mihai Trăistariu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si