Nicolae Ciucă a făcut noi declarații în această seară. „Nu putem să mergem la infinit cu salariul minim. E o măsură pe care am asumat-o la nivelul coaliţiei, cât şi prin măsurile pe care noi le luăm în Guvern”, a mai spus prim-ministrul, care a adăugat că un obiectiv este şi motivarea românilor care lucrează în străinătate să se întoarcă în ţară.

Ce a transmis premierul țării

„Crearea de noi locuri de muncă reprezintă un element central al agendei Guvernului, temă despre care am discutat în toate consultările noastre, şi avem nevoie ca salariaţii români să depăşească acel prag deja foarte obişnuit de salariu minim. Nu putem să mergem la infinit cu salariul minim. E o măsură pe care am asumat-o la nivelul coaliţiei, cât şi prin măsurile pe care noi le luăm în Guvern. Avem ca obiectiv să determinăm românii care lucrează în alte ţări să fie atraşi de mediul economic din România şi să se întoarcă acasă, ca să îşi ducă o viaţă normală alături de familii. În acest sens locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, cu obiectivul de a micşora cât mai mult posibil şi, de ce nu, de a ajunge la acelaşi nivel de salarizare precum ţările din vest”, a

declarat Nicolae Ciucă, în intervenţia de marţi de la Forumul privind investiţiile, organizat de Consiliul Investitorilor Străini (FIC).

Citeste si: Viorica Dăncilă își dorește să ajungă la conducerea Partidului Națiune Oameni Împreună- NOI: ,,Pot produce soluții pentru România"

Citeste si: Nicolae Ciucă, noul președinte PNL

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

nicolae ciucă despre salariul minim

Premierul țării - Nicolae Ciucă.

[Sursa foto: Facebook]

Acesta a adăugat că Executivul a luat în calcul şi „un pachet de măsuri prin care să asigurăm continuarea programului Kurzarbeit şi acordarea unui procent de 75% din salariu angajaţilor aflaţi în şomaj tehnic”.

Citeste si: VIDEO |Nicolae Ciucă ales preşedinte al PNL, cu 1.060 de voturi „pentru”. Ce decizie va lua dacă se dovedește că a plagiat

Citeste si: Nicolae Ciucă: "Sute de facturi au fost introduse în sistem în prima zi de aplicare opțională e-Factura"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si