Nicoleta Dragne o „scoate” pe Mădălina Pamfile din platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Care este motivul pentru care concurenta cedează în fața contracandidatei sale?

În ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la 22:30, la Kanal D, tensiunea în platou ia amploare, concurentele trec la atac, protagoniste în acest sens vor fi Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne.

Author: Georgiana Balaban miercuri 24 noiembrie 2021 , 13:22

nicoleta dragne o scoate pe mădălina pamfile

Nicoleta Dragne la Bravo, ai atil! Celebrities.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nicoleta Dragne o acuză pe contracandidata sa că încearcă să își contureze o oarecare imagine, în urma lucrurilor pe care aceasta le afirmă în emisiune; discuții aprinse au loc în culise, confruntarea verbală între cele două concurente continuă în platoul emisiunii, tensiunea fiind la cote alarmante, în timp ce curg reproșurile.

Citeste si: VIDEO- Filmul ”House of Gucci” a avut premiera la Londra. Lady Gaga a făcut senzație

“Le minte de foarte multe ori, eu cred că ea este atât de focusată pe a câștiga această competiție… Asta încearcă să facă, să meargă într-acolo, chiar dacă minte. Orice, numai să se ajungă acolo. Asta este părerea mea…”, spune Nicoleta.

În timp ce se tratează subiecte sensibile pentru Mădălina Pamfile, aceasta se apară și neagă total acuzațiile care i se aduc.

Citeste si: Secretele vedetelor de la „Bravo, ai stil celebrities”

“Este părerea ei, nu încerc să fiu femeia perfectă. Departe de mine acest gând. Se și vede din comportamentul meu … am zâmbit și am mers mai departe…”, spune Mădălina.

nicoleta dragne o scoate pe mădălina pamfile

Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vorbele Nicoletei lovesc cu putere, iar Mădălina cedează și părăsește platoul emisiunii.

Citeste si: EXCLUSIVITATE! Anda Adam a spus “DA!”. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities” a fost ceruta in casatorie: “Am plans de bucurie!”

“Nu este normal să acuzi un om pentru ceva ce nu a făcut, pentru a te victimiza… Nu este normal să faci așa ceva, mai ales când nu este adevărat. A, nu poți să duci discuția? Păi, apară-te dacă ai dreptate!”, strigă Nicoleta, în timp ce Mădălina părăsește platoul emisiunii.

Care sunt motivele halucinante care o fac pe Mădălina Pamfile să cedeze în fața rivalei sale și să părăsească platoul emisiunii, dar și cum se va soluționa această situație veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Victor Slav, mărturisiri despre revederea cu Anda Adam în platoul emisunii „Bravo, ai stil! Celebrities”: „ Mie mi se pare ceva firesc”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si