Brem Laszlo, din partea UDMR, a fost singurul candidat pentru postul de primar în comuna Foieni, din Satu-Mare. Presa locală a relatat că pe listele electorale s-au aflat 1.612 alegători, din care doar 749 s-au prezentat la vot. La Foieni, majoritară este populația de origine maghiară. 

692 de voturi au fost valabile, iar 57 au fost nule, astfel că, după ce a obținut 692 de voturi, Brem Laszlo a câștigat cu un procent de 100%.

Proaspătul primar și-a depus declarația de avere înainte de alegeri. Din document reiese că deține un teren intravilan de 699 metri pătrați și o casă de locuit, de 170 metri pătrați, ambele la Foieni.

Citeste si: VAL de demisii în PNL după alegerile locale. Ludovic Orban: "Am fost varză în unele localități"

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Moment greu pentru Piedone, la trei zile după victoria în alegeri. Condamnat la 8 ani de închisoare, ajunge azi în fața judecătorilor

Citeste si: Marcel Vela: Disperarea unor candidaţi că au pierdut nu trebuie să conducă la încălcarea legii, la fraude electorale

Brem Laszlo
Brem Laszlo a strâns 692 de voturi la alegerile din Foieni

Primarul care a obținut 100% din voturi e un pescar pasionat

Brem Laszlo mai deține două mașini, un BMW și un Mercedes, prima achiziționată în 2002, iar cealaltă în 2013. Politicianul UDMR a investit 100.000 de lei într-o firmă la care deține 50% din părțile sociale. Brem Laszlo nu are datorii la bănci și nici bani în conturi.

La rubrica venituirlor anuale, valabile pentru 2019, Laszlo a completat că a încasat o indemnizație de 67.164 de lei de la Primăria Foieni, ceea ce înseamnă că a avut un salariu lunar de 5.597

de lei. Proaspătul primar este și un pescar pasionat, după cum se poate observa de pe pagina sa de socializare. El a postat pe facebook o fotografie în care ține în barșe un capt de 18,4 kilograme pe care l-a capturat într-un lac din Ungaria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si