Nicușor Dan a declarat că este îngrijorat de situația Capitalei în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19

Nicuşor Dan, edilul Capitalei, a declarat vineri, că își face griji în privința numărului mare de cazuri de COVID-19 din Bucureşti. Acesta a susținut că Municipalitatea a detaşat personal la Serviciul de ambulanţă.

Author: Alexandra Costea vineri 15 octombrie 2021 , 16:37

Nicușor Dan a declarat că este îngrijorat de situația Capitalei în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19

Nicușor Dan a declarat că este îngrijorat de situația Capitalei

[Sursa foto: Facebook Nicușor Dan]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

,,Mă îngrijorează şi tot ce a ţinut de noi am făcut în acest sens. Adică ne-a cerut Ambulanţa oameni-(...) am detaşat câţi oameni ne-a cerut Ambulanţa, ca să facă nişte echipe speciale.

Au fost, la un moment dat, chiar 200 de oameni detaşaţi de la noi la call center-ul pe care îl organizase DSP-ul pentru a vedea contacţii persoanelor infectate şi a reuşi să testeze şi, în măsura în care se confirmă, să izoleze aceste persoane", a spus vineri,primarul general al Capitalei. 

Citeste si: Liberalii fac apel la vaccinare: ,,Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aibă în vedere partidele și politicienii responsabili"

Nicușor Dan a declarat că este îngrijorat de situația Capitalei

Edilul a precizat că, imediat după terminarea turneului Dota 2, DSP Bucureşti își va continua activitatea la Arena Naţională. Referitor

la o eventuală carantinare a Capitalei, primarul general a susținut că el se va supune deciziei, care este ,,complexă".

, ,E o chestiune ştiinţifică, tot timpul pe chestiunile astea ambele opinii au dreptate. Pe de o parte, opinia pur sanitară care spune că, dacă poţi să carantinezi, transmiterea se face mult mai puţin şi atunci e bine pentru sănătate.
Pe de altă parte, este argumentul pur economic care spune carantinezi, dar în felul ăsta reduci economia şi nu mai ai bani la buget ca să cumperi, de exemplu, materiale sanitare şi atunci decizia este complexă. Există un organ al statului care ia decizia asta şi eu mă supun"
, a mai spus Nicușor Dan.

Citeste si: Salariul minim crește semnificativ în unele domenii! Ce angajați se vor bucura de venituri mai mari: ,,Cât mai repede cu putință”- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citeste si: Danemarca donează echipamente medicale României pentru tratarea pacienților cu Covid-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si