,,Mă îngrijorează şi tot ce a ţinut de noi am făcut în acest sens. Adică ne-a cerut Ambulanţa oameni-(...) am detaşat câţi oameni ne-a cerut Ambulanţa, ca să facă nişte echipe speciale. Au fost, la un moment dat, chiar 200 de oameni detaşaţi de la noi la call center-ul pe care îl organizase DSP-ul pentru a vedea contacţii persoanelor infectate şi a reuşi să testeze şi, în măsura în care se confirmă, să izoleze aceste persoane",

a spus vineri,primarul general al Capitalei. 

Citeste si: Liberalii fac apel la vaccinare: ,,Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aibă în vedere partidele și politicienii responsabili"

Nicușor Dan a declarat că este îngrijorat de situația Capitalei

Edilul a precizat că, imediat după terminarea turneului Dota 2, DSP Bucureşti își va continua activitatea la Arena Naţională. Referitor la o eventuală carantinare a Capitalei, primarul general a susținut că el se va supune deciziei, care este ,,complexă".

, ,E o chestiune ştiinţifică, tot timpul pe chestiunile astea ambele opinii au dreptate. Pe de o parte, opinia pur sanitară care spune că, dacă poţi să carantinezi, transmiterea se face mult mai puţin şi atunci e bine pentru sănătate. Pe de altă parte, este argumentul pur economic care spune carantinezi, dar în felul ăsta reduci economia şi nu mai ai bani la buget ca să cumperi, de exemplu, materiale sanitare şi atunci decizia este complexă.

Există un organ al statului care ia decizia asta şi eu mă supun", a mai spus Nicușor Dan.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Citeste si: Danemarca donează echipamente medicale României pentru tratarea pacienților cu Covid-19


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si