Pe 2 februarie, în cursul zilei de joi, în jurul orei 12:30, la ieșire din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta, a avut loc un accident rutier cumplit în care o femeie și-a pierdut viața.

Este vorba despre Angela Varvaroi, în vârstă de 56 de ani. Ea era învățătoare la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița. 

Citește și: Cine este individul care a împușcat un bărbat la Iași. Medicii sunt rezervati cu privire la starea pacientului

Învățătoarea a decedat în accidentul tragic

La momentul producerii tragediei, ea se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Up, care circula dinspre Sadova spre localitatea de domiciliu Câmpulung Moldovenesc.

Mașina condusă de femeie a fost lovită din plin în lateral de un autotren marca IVECO, fiind proiectată în zidul de sprijin de pe sensul opus de mers.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Arad a fost transportată la spital după ce a încercat să se sinucidă

Din primele cercetări efectuate la locul tragediei, femeia a pătruns pe DN17 fără a se asigura și fără a acorda prioritate autotrenului. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 57 de ani din comuna Arbore.

Mesaje emoționante pentru învățătoarea trecută în neființă

Colegii femeii au transmis pe rețelele sociale un mesaj prin care își arată regretul față de pierderea ei. 

În plus, zeci de mesaje de condoleanță au fost postate pe Facebook din partea cunoscuților victimei.

Citește și: Un jurnalist din Capitală și-a tăiat venele. Un coleg a fost cel care a făcut descoperirea

„Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre.

Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum.  Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți.  Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!” , au transmis colegii învățătoarei Angelei Varvaroi.

Citește și: Tulburător! O bătrână din Vaslui, imobilizată la pat, a fost la pas să moară, după ce un vecin a agresat-o și i-a turnat două găleți pline cu apă în cap, ca să înghețe peste noapte: "Nu știu cum a trăit până dimineață"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si