Nou director din Primaria Bucuresti: venituri zero - datorii de 300.000 euro! Seful Administratiei Fondului Imobiliar va incasa 14.000 lei lunar de la bugetul local

Vladimir Emil Visoianu, noul Director General al Administratiei Fondului Imobiliar, institutie subordonata Primariei Municipiului Bucuresti, a obtinut anul trecut un imprumut de 150.000 euro, fara sa aiba vreun venit declarat.

Radu Constantin, joi 15 martie 2018 , 07:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vladimir Emil Visoianu a fost numit Director General al Administratiei Fondului Imobiliar  in luna ianuarie prin detasare de la o firma privata si urmeaza sa primeasca un salariu de 14.000 lei pe luna. Administratia Fondului Imobiliar este o companie finantata integral din bugetul local al Municipiului Bucuresti, care are ca obiect de activitate administrarea, vanzarea, repararea si intretinerea fondului imobiliar aflat in proprietatea statului si a Municipiului Bucuresti.

De profesie avocat, Vladimir Emil Visoianu a declarat venituri zero in declaratia de avere pe care a depus-o la investirea in functie (acestea se depun pentru anul fiscal anterior incheiat la 31 decembrie). Directorul din primarie nu are bani in conturi, obiecte de valoare si merge cu o masina veche de 8 ani.

Cu toate acestea, in declaratia de avere apare un contract de credit de 150.000 euro incheiat in 2017, dar si o datorie la Ministerul Finantelor Publice (tot din 2017), tot de 150.000 euro, ambele scadente in 2045. De asemenea, el spune ca anul trecut i-a transferat suma de 10.367,12 euro unui anume Vasilescu Eugen Silviu.

Vladimir Emil Visoianu locuieste intr-o casa de 154 mp in comuna Bragadiru cumparata prin credit bancar in 2017. El mai detine 1/3 dintr-o casa de 40 mp in judetul Constanta, precum si alte 5 terenuri (intravilan si extravilan) in acelasi judet, toate primite mostenire. El este actionar la o firma care administreaza un teren de fotbal sintetic si e membru in Asociatia Metropolis Bucuresti. Visoianu a avut legaturi cu PMB si in trecut, el reprezentand institutia in cateva litigii in calitate de avocat, intre 2013 si 2016.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si