Noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF! Mihaela Triculescu a eşuat la probele orale!

S-a dezvăluit că noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF. Mihaela Triculescu şi-a dorit să fie inspector la Antifraudă, dar a ratat probele orale.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan marți 08 ianuarie 2019 , 19:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF.  “Proaspăta şefă a ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori în trei ani examenul oral pentru ocuparea unor funcţii de inspector la Antifraudă. S-a întâmplat în perioada 2014-2016. Mihaela Triculescu şi-a început cariera la firma de salubritate a comunei Cârcea din judeţul Dolj.

Era contabilă. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor a judeţului Dolj. Apoi, şi-a deschis un cabinet individual de insolvenţă. Fără nici o legătură cu Fiscul, ministrul Finanţelor a propus ca această să ocupe funcţia de şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.” , a dezvăluit newsweek.ro

Noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF:" Nu s-a dat bătută"

„Primul examen a fost susţinut în martie 2014.

Atunci, Mihaela Triculescu a râvnit la funcţia de inspector principal în cadrul Direcţiei de Combatere a Fraudelor, din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. La proba scrisă, a luat 50 de puncte din 100, dar a fost admisă. Însă a avut ghinion: oralul a fost mai greu, iar examinatorii au respins-o. Nu s-a dat bătută. Câteva luni mai târziu, în octombrie, şi-a depus dosarul pentru un post de inspector antifraudă la Serviciul de control antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Târgu Jiu. La fel ca la primul examen, a fost admisă cu 72,5 puncte la scris, dar şi de această dată oralul i-a dat bătăi de cap. Nu a reuşit să treacă examenul vorbit, aşa că a fost respinsă din nou.”,  au mai relatat cei de la newsweek.ro.

Noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF:" La proba scrisă a obţinut 75 de puncte"

Acum câţiva ani, noua şefă a Fiscului a picat 5 examene organizate de ANAF.  “Câteva luni mai târziu, în mai 2015, Mihaela Triculescu şi-a încercat norocul pentru un post în structura centrală a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Conform documentelor aflate în posesia Newsweek România, Triculescu a candidat pentru un post în Direcţia Control cu risc fiscal şi intervenţie rapidă. La proba scrisă a obţinut 75 de puncte. Ulterior, în iunie 2015, a dat şi proba orală. Dar, şi de această dată, noua şefă a ANAF a picat examenul. La sesiunea din octombrie 2015, Mihaela Triculescu şi-a depus din nou dosarul, tot pentru funcţia de inspector principal Direcţia Control cu risc fiscal şi intervenţie rapidă. De această dată, a trecut examenul scris cu 82,5 puncte. Nici atunci, însă, nu a trecut de exigenţa evaluatorilor de la oral. Mihaela Triculescu nu a renunţat nici în anul 2016. În acel an, şi-a depus dosarul pentru un post de inspector superior în cadrul Direcţiei de Combatere a Fraudelor, din aparatul central al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. La proba scrisă a fost admisă cu 62,5 puncte. Dar a picat cu brio la examenul oral.”, s-au încheiat dezvăluirile despre Triculescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si