Astrologul indian Kushal Kumar folosește o diagramă de astrologie vedică bazată pe alinierea planetelor și a stelelor pentru a prognoza viitorul.

Citește și: Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte

Cel supranumit Noul Nostradamus consideră că al Treilea Război Mondial va începe luna viitoare, pe 18 iunie, conform unui interviu cu Daily Star.

Citește și: Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin- VIDEO

El susține că și-a construit previziunea și diagrama astrologică având în vedere tensiunile în creștere între Israel și Hamas, Coreea de Nord și de Sud, China și Taiwan, dar mai ales Rusia și Ucraina.

Mulți ar putea spune că nu ai nevoie de astrologie pentru a face o astfel de analiză, însă el a dat publicității ceea ce spune că este data exactă în care ar putea începe un Al Treilea război mondial.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Data exactă" de start a noului război mondial

"Data exactă" de start a noului război mondial

[Sursa foto: Twitter]

"Data exactă" de start a noului război mondial

Potrivit The Daily Star, Kushal crede că există șanse mari să înceapă al treilea război mondial luna viitoare, pe 18 iunie.

Astrologul indian a spus că acest moment astral are "cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea război mondial, deși alte date cu aspect sumbru pentru planeta noastră sunt 10 și 29 iunie.

"Și aceste date ar putea avea un cuvânt de spus”, a adăugat "noul Nostradamus".

"Data exactă" de start a noului război mondial

"Data exactă" de start a noului război mondial

[Sursa foto: Instagram]

Astrologul a spus: "Se prevedea că 2024 va fi foarte îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război din punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai – a fost indicat că va avea cea mai mare escaladare pe fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu care implică Israel și alții din Orientul Mijlociu și Ucraina-Rusia.

Conform astrologului indian, au apărut mai multe indicii că liderii sau generalii din astfel de regiuni au probleme grave de sănătate sau au demisionat.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Mai mult, s-a indicat că sectorul aviației și turismul sunt, de asemenea, afectate puternic și s-a declanșat, de asemenea, o alertă împotriva circumstanțelor conspirative sau înșelătoare".

Astrologul indian Kushal Kumar folosește o diagramă de astrologie vedică

Astrologul indian Kushal Kumar folosește o diagramă de astrologie vedică

[Sursa foto: Twitter]

Rusia amenință cu un răspuns nuclear după atacul cu drone al Ucrainei

Un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Rogojin, a amenințat sâmbătă, 25 mai, cu riscul unui Al Treilea Război Mondial, după cele mai recente evoluții militare dintre Rusia și Ucraina. 

Senatorul pro-Putin Dmitri Rogojin spune că atacul asupra unei stații radar din Rusia ar putea permite un răspuns nuclear și ar putea declanșa chiar Cel de-al Treilea Război Mondial, scrie Mirror.co.uk.

Citește și: "Ar putea începe Al Treilea Război Mondial după acest atac asupra Rusiei". Un apropiat al lui Vladimir Putin dă fiori Europei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si