Un caz șocant a avut loc în Suceava. Din dorința de a ieși la pensie, o femeie a recurs la lucruri uluitoare. A mers să își depună actele de pensionare, iar în urma verificărilor, funcționarii au descoperit o situație gravă, potrivit informațiilor transmise de adevarul.ro.

A mers să își depună actele de pensionare, dar a ajuns pe mâna poliției. Cazul ireal al unei femei din Suceava

Se pare că dorința de pensionare a fost mai mare decât falsificarea documentelor pentru o femeie de 64 de ani din Suceava. 

Conform sursei citate anterior, femeia, care nu muncise nici măcar o zi din viață, ar fi mers să își depună actele de pensioanare pentru limită de vârstă. Din actele depuse de femeie, rezulta faptul că aceasta ar fi activat pe piața muncii pentru o perioadă de 13 ani ca muncitor necalificat.

Citește și: Titi Aur, reacție tranșantă după declarația tânărului de la Timișoara, care spunea „nu aveam viteză, 115-120 km/h maxim”. Pilotul de raliu dă vina și pe părinți: „Arăt cu degetul şi am dreptate”

politist

Ireal ce s-a întâmplat cu femeia din Suceava, după verificarea documentelor

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

În urma verificărilor efectuate, funcționarii de la casa de pensii au descoperit că actele depuse de femeie erau false. Aceștia au alertat imediat autoritățile. Femeia a fost ulterior trimisă în judecată.

”Cunoscând caracterul fals al conținutului adeverinței..., a prezentat-o funcționarilor publici din cadrul Casei Județene de Pensii Suceava. Urmarea imediată constă în starea de pericol pentru relațiile sociale referitoare la încrederea publică pe care trebuie să o inspire înscrisurile introduse în circuitul civil”,  a declarat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava trimiterea în judecată a femeii.

Conform aceleiași surse, femeia și-a recunoscut infracțiunea. Judecătoria Suceava se pare că a condamnat-o la 10 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pentru o perioadă de doi ani, pentru tentativă la înșelăciune și uz de fals. Mai mult decât atât, femeia ar trebui să presteze muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia instanței nu ar fi definitivă.

Citește și: Descoperire macabră în Munții Maramureșului! Polițiștii au găsit doi morți, la o altitudine de peste 1900 de metri

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

judecator

Nu a lucrat niciodată, dar a mers să își depună actele de pensionare

[Sursa foto: istockphotos]

”Este necesară o soluție de condamnare a inculpatei, pentru motivele arătate în cadrul analizei situațiilor de fapt și de drept, referitoare la gravitatea infracţiunii, la lezarea obiectului juridic protejat de legea penală şi la necesitatea de conştientizare de către inculpată a situaţiei reprobabile în care s-a plasat prin propria conduită. Raportat la aceste considerente, o soluție de amânare a aplicării pedepsei apare inoportună și insuficientă, chiar dacă inculpata este o persoană în vârstă și integrată în societate”,  ar fi declarat instanța, adevarul.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si