În timp ce se aflau amândouă în curte, soacra i-a atras atenția norei că soțul ei face treaba și ea stă și se uită, Nora i-a răspus în doi peri soacrei și a ridicat vocea la ea.

Citeste si: INS: Pensiile au crescut faṭă de trimestrul precedent

Soacra nu a acceptat că nora a ridicat vocea la ea, așa că a luat-o de păr și a început să îi aplice o corecție de față cu soțul și copiii ei, bătând-o în curtea casei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Nora a reușit să scape din mâinile soacrei și a chemat Poliția. Polițiștii veniți la fața locului au constatat că nu există risc iminent și au ignorat cererea norei de emiterea unui ordin de protecție.

Citeste si: Teama de coronavirus scade prețul petrolului

Dosar penal pentru violență în familie

Totuși, și soacra a fost pedepsită la rândul ei de oamenii legii, fiindu-i întocmit dosar penal, la venerabila vârstă de 62 de ani.

Poliția a și emis un comunicat de presă în care anunță că „în cauză -a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si