Este o zi a succesului si ar trebui sa profitam de aceasta vibratie, sustine numerologul Ionut Agachi.

Din punct de vedere numerologic, ziua de 8 ,in general este o zi, a rigurozitatii, a controlului, a nevoii de control, a nevoiii de a-si gasi fiecare cadrul sau mediul din care face parte.

Citeste si: Monstru cu chip de mamă! Și-a lovit bebelușul de 9 săptămâni până i-a rupt coastele. Ce s-a descoperit în timpul procesului este terifiant

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In acelasi timp este si ziua nevoilor sociale si a nevoilor de a face parte din grupuri superioare din punct de vedere social. In momentul in care combinam si cu luna martie, aceasta are vibratia 3, asta inseamna pe de-o parte noncomformism.

In momnetul in care combinam un 8 cu un trei putem sa ne ducem cu gandul chiar si la succes in afaceri, succes la bani pentru ca atat vibratia 8 cat si vibratia 3 in numerologie au legatura foarte mult cu laura aceasta financiara.

Citeste si: Mai multe domnișoare, TERORIZATE într-un tramvai din București! Ce le-a făcut un bărbat e inacceptabil! Aveți mare grijă să nu pățiți AȘA CEVA!

In momentul in care combinam acestea doua putem sa ajungem in astfel de situatii in care pan ala urma chiar sa avem succese neasteptate.

Cat despre semnificatia lunii martie a acestui an, numerologul Ionut Aghachi sustine ca... "Avand in vedere ca si anul 2019 are vibratia tot 3, in momentul in care vom adunam toate cifrele din anul 2019, 2 cu 1 si cu 9 vom obtine un 12 care redus la o cifra este tot un 3, este o data o cifra masculina, o cifra activa, o cifra a actiunii si mai mult de atat in

corespondenta din cele 4 elemente primordiale apartine elementului aer. Este perioada abia a renasterii, pentru ca si natura renaste in aceast perioada", spune acesta.

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab! Cristi "Spaidăr" are trei maşini şi stă într-o vilă luxoasă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si