O altă comună din județul Ilfov intră în carantină

Autoritățile anunță că altă comună din județul Ilfov, si anume Glina, a intrat vineri seara în carantină, cu satele ce aparțin de aceasta. Comuna a intrat în carantină pentru două săptămâni, după ce cazurile de covid-19 au crescut, astfel ajungându-se la o rată de infectare de 6,85 la mia de locuitori.

Alina Raducu, sâmbătă 27 martie 2021 , 10:01

O altă comună din județul Ilfov intră în carantină
O altă comună din județul Ilfov intră în carantină
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comuna Glina din județul Ilfov cu satele aparținătoare intră în carantină

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a stabilit într-o şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 56 din 26.03.2021 în privința instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina împreună cu satele aparţinătoare, Căţelu şi Manolache, a anunțat prefectura Ilfov, în urma unei analize de risc efectuată de DSP.

CJSU Ilfov a înaintat propunerea Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în privința emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

În comuna Glina, rata de incidență a cazurilor de SARS Cov-2, calculată de vineri, pentru intervalul 12-25, este de 6,85.

De asemenea, secretarul de stat în MAI dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6754 din 26.03.2021 în privința instituirii măsurii de carantină zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, începând din 26 martie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 9 aprilie, ora 22:00.

Citeste si: Ce reacții adverse pot provoca vaccinurile COVID-19 aprobate în România: Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Johnson and Johnson


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si