Un incendiu a izbucnit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui în prima parte a zilei de luni, 20 mai 2024, notează Agerpres. Incendiul nu a fost foarte puternic, astfel că a fost lichidat de persoanele din clădire până la sosirea pompierilor.

Din primele informații, se pare că responsabilă pentru producerea incendiului care ar fi putut oricând să se extindă ar fi o angajată din cadrul instituției. Femeia a dat foc anumitor acte, însă lucrurile au scăpat de sub control.

pompieri vaslui, parchet vaslui, tentativa suicid, incendiu

Angaja a ajuns pe mâna medicilor. 

[Sursa foto: vasluianul.ro]

Angajata care ar fi încercat să se sinucidă, îngrijită de medici

Potrivit surselor, femeia ar fi încercat să își pună și capăt zilelor. La sosirea salvatorilor, angajata nu era deloc într-o stare bună, astfel că a fost îngrijită de echipajul ambulanței care a venit la fața locului.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, situată pe strada Mihail Kogălniceanu, precum şi pentru evaluarea şi acordarea primului ajutor unei femei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Ea este tânăra de 21 de ani ucisă în apartamentul din Sibiu! Florentina Paula avea o relație de un an cu cel care se pare că a decis să o omoare

Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituţiei, care au folosit mijloacele de primă intervenţie avute la dispoziţie. Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări amănunțite pentru a determina cu exactitate întregul fir al evenimentelor care au avut loc luni dimineață la Parchetul Vaslui. 

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic la o groapă de gunoi din Galaţi! Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert

pompieri vaslui, parchet vaslui, tentativa suicid, incendiu

Oamenii legii au deschis o anchetă. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si