Andrada Marina l-a cunoscut pe actorul italian în timpul concursului de frumusețe "Miss made in Italy", în anul 2015 când ea a fost concurentă, iar el prezentator.
„A fost o experiență proastă pe care mi-aș dori să o uit. Zequila, după părerea mea, este orice mai puțin gentleman și amintirea atitudinii sale față de mine mă dezgustă. Eram tânără, avea doar optsprezece ani și Antonio Zequila mă observase în timpul concursului, după un număr de dans.

El era prezentatorul finalei concursului de frumusețe 'Miss Made in Italy'“, povestește Andrada într-un interviu pentru modospecttacolo.it.

Citeste si: Omenirea se află în pericol. Revin la viață viruși antici

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, achitat definitiv de către Înalta Curte. Magistraţii au considerat că fapta nu există

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

„Am fost naivă și nu m-am gândit niciodată la ce mi s-ar putea întâmpla. Cert este că la scurt timp după ce am intrat în camera lui, Zequila a început să se laude cu numeroșii cunoscuți ai săi din televiziune și la un moment dat m-a sărutat surprinzător. M-am retras apoi, speriată și am făcut un atac de panică. A încercat să mă calmeze. M-a făcut să stau pe pat și după un timp a încercat din nou.

În acest moment m-am întărit și am reacționat ridicându-mă arogant! 'Dragă Zequila nu sunt genul acela de fată' și am fugit imediat, mergând imediat să-i spun producătorului Emilio Savastano. Am fost speriată!“, își Amintește Andrada Marin.

Citeste si: Brașov: un bărbat a decedat într-un autobuz

„Am reușit să fug din cameră. Am vorbit cu alți concurenți care mi-au descris experiențe similare. De ce am așteptat să vorbesc? Pentru că toată lumea din media vă spune să păstrați liniștea, dar acum am văzut ce se întâmplă în „casă”.

Cum este posibil?“, a povestit Andrada pentru Leggo.it.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si