Balconul cu pricina este situat chiar deasupra trotuarului, ce se află în apropierea Colegiului Național ”Mihai Eminescu”

Citește și: Remorcă plină cu lemne, răsturnată pe trotuar

Potrivit celor ce locuiesc în zonă, au mai fost probleme și în trecut, însă autoritățile nu au luat nici o măsură în acest sens.

Femeia din imagini a rămas în stare de șoc după ce a realizat cât de aproape a fost de o adevărată tragedie.

Un bărbat din Blaj a decedat într-un incendiu

Casa unui bărbat din Blaj, județul Alba a fost cuprinsă de flăcări, noaptea trecută. Bărbatul în vârstă de 69 de ani, imobilizat la pat, a decedat.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost neputincios în fața flăcărilor, fiind imobilizat la pat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: Un român a fost arestat după ce a provocat un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din Capitală

Potrivit celor de la ISU, incendiu se manifesta generalizat la întreaga locuință, arzând o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

În urma verificărilor, cei de la ISU Alba au ajuns la concluzia că incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

Citește și: Un autotren cu mase plastice a luat foc pe A3, sensul de mers Luduş-Târgu Mureş

'' Din nefericire, în interiorul locuinţei a fost găsit carbonizat trupul unei persoane. Se pare ca acesta era imobilizat la pat. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare'',

arată sursa citată. 

Trupul unui bărbat a fost găsit pe un teren din Sibiu, în apropierea gării

Autoritățile din Sibiu au demarat o anchetă, după ce trupul unui bărbat a fost găsit de trecători pe un teren din apropierea gării.

Citește și: VIDEO. 28 de eleve, duse la spital inconștiente, după ce s-au jucat în clasă cu "placa spiritelor"

Nu se cunosc împrejurările în care a survenit decesul.

Ce spun autoritățile

„În această după-amiază s-a primit un apel la 112, prin care se anunţa că un  bărbat este căzut, inconştient, pe str. Constituţiei din Sibiu. SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute. Bărbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp”, a transmis, miercuri, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citește și: Noi detalii în cazul crimei din Bragadiru. Cine este criminalul care și-a înjunghiat foștii socri, orbit de durerea de a nu-și mai vedea fetița: „Era un băiat supus”

„Pe un teren din zona intersecţiei străzilor Magheru şi Constituţiei (în apropierea gării – n.r), din municipiul Sibiu, un bărbat ar fi decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunţat de echipajul medical sosit de urgenţă”, a transmis IPJ Sibiu.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în vederea lămuririi circumstanţelor în care a survenit decesul bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si