O femeie si-a otravit cei doi copii, dupa care a consumat si ea aceeasi substanta pentru a muri impreuna cu acestia. Când au fost descoperiți de familie, atât mama cât și cei doi copii, au fost transportați de urgență la spital. Din pacate, pentru cei mici era deja prea tarziu, iar tanara se afla acum in stare critica.

Citeste si: ANM: Ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină, până vineri seară

Citeste si: Viorica Dăncilă amenintată de o femeie furioasă: "Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur! Numai analfabeţi"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Inainte de a comite oribila fapta, femeia a lasat un mesaj de adio pe peretele locuintei: "Michael, nu trebuia să mă lași singură. Eu nu suport să fiu singură. Mama ne-a spus să avem cea mai frumoasă viață împreună. Vă iubesc pe toți".

Citeste si: Decizie radicală a profesorului de sport de la Jean Monnet condamnat la închisoare pentru că ar fi întreținut relații intime cu o elevă!

Citeste si: A început să plângă în sala de judecată și a fost eliberat

Potrivit presei locale, se pare că bărbatul a fost reținut de poliție, urmând să ofere niște declarații care să facă lumină în acest caz. Momentan nu se cunoaște ce substanta inghitita de mama si de cei doi copii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si