O fetiță în vârstă de numai 4 ani a murit, după ce a fost atacată de un câine în Milton Keynes, Marea Britanie.

Ofițerii au fost chemați de serviciul de Ambulanță, în cursul zilei de marți, după ce un câine a atacat un copil în grădina din spatele unei proprietăți din Broadlands, Netherfield.

Apoi, la scurt timp, s-a confirmat că micuța a murit.

Citește și: VIDEO- Două patrupede de luptă au fost văzute pe străzile Capitalei, la doar câteva zile după ce Ana Oros a fost sfâșiată de câini: „Poate să sfărâme piciorul unui om dintr-o singură mușcătură”

Câinele a fost ucis

Nu a fost făcută nicio arestare. Cu toate acestea, câinele  a fost ucis, autoritățile denumind acest eveniment „un incident tragic” .

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

„Înţeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunităţii şi asupra publicului larg, iar oamenii se pot aştepta să vadă o prezenţă mare a poliţiei în zonă în această seară şi în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă",

a declarat Supt Matt Bullivant, de la Thames Valley Police, potrivic BBC.

Citește și: VIDEO- Protest în centrul municipiului Satu Mare pentru Ana Oros Dărăban, femeia ucisă de câini

Ofițerul a menționat că oricine este îngrijorat, este „liber” să se apropie de autorități pentru a rezolva cumva situația.

„Aş dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg în acest moment.

Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să se apropie de ofiţerii noştri şi să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanţe, în special pe platformele de socializare", a adăugat acesta.

Citește și: Soțul Anei Oros, femeia sfâșiată de câini în Capitală, face declarații cutremurătoare: „E ca și cum ai stat cu cineva la masă, să te uiți în ochii lor și a doua zi poate să nu îi mai vezi”

Forţele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident şi că familia copilului a fost sprijinită de ofiţeri.

„Veşti teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiţă de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice", a declarat adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, pe Twitter.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si