O fostă concurentă puternică de la Exatlon, declaraţii INCREDIBILE despre Giani Kiriţă. Ce spune despre el după ce au avut mai multe conflicte. "Nu este bun ca antrenor"! EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon, declaraţii incredibile despre Giani Kiriţă. Uite ce spune despre antrenorul "faimoşilor".

Author: Georgiana Carp joi 22 noiembrie 2018 , 21:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, declaraţii incredibile despre Giani Kiriţă. "E normal să fie dur şi autoritar"

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a fost nevoită să renunţe pentru că pleacă foarte des din oraş, la diferite concursuri.

Întrebată ce îşi mai doreşte în viitorul apropiat, sportiva ne-a mărturisit că visează să-şi mai testeze o dată limitele la Exatlon.

Deocamdată însă, urmăreşte cu sufletul la gură sezonul al doilea şi este încântată de evoluţia lui Giani Kiriţă ca antrenor, chiar dacă mulţi concurenţi s-au plâns că acesta ar fi prea dur şi excesiv de vulcanic.

" Giani nu este bun ca antrenor. Este extraordinar de bun! Vrea să-i motiveze şi să-i întărească pe "faimoşi" şi să-i facă să-şi depăşească fricile. Noi dacă aveam un antrenor ca el, să ne spună mereu ce avem de făcut şi cum să abordăm fiecare traseu, am fi fost şi mai buni. Kiriţă vrea să-i ajute să se descurce mai bine sub presiune, iar în condiţiile de acolo e normal să fie dur şi autoritar. Dacă elevii lui nu rezistă înseamnă că ar trebui să plece acasă, că nu au ce să caute la Exatlon. Giani Kiriţă e un antrenor de nota 1000. În opinia mea, concurenţii buni de la "Faimoşi" sunt Cristina Nedelcu, o adevărată luptătoare, dar şi Cristi Pulhac care ar trebui totuşi să fie puţin mai relaxat", a declarat Mariana, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si