,,În data de 16.11.2021, Poliţia Municipiului Lupeni am fost sesizată  despre faptul că, în data de 12.11.2021, persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comandă al telescaunului (nefuncţional) aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comanda al telescaunului T3, aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri”, a informat IPJ Hunedoara.

Citeste si: Karim Benzema a fost condamnat pentru șantaj. Starul celor de la Real Madrid trebuie să plătească o amendă de 75.000 de euro

Au furat cablurile electrice de la un telescaun nefuncțional

Conform autorităților, hoții au sustras cabluri electrice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

,,În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că, în data de 11.08.2021, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în camera de forţă a aceluiaşi telescaun, de unde au sustras componente şi cabluri electrice, aspecte care nu au fost sesizate poliţiştilor la acea dată”, a adăugat IPJ Hunedoara. 

În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal sub acuzația de săvârşire a infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, urmând ca vinovații să fie identificaţi, iar prejudiciul să fie recuperat.

Momentan nu se cunoaşte valoarea cablurilor electrice furate. Aceasta va fi comunicată de cei care adiministrează instalaţia pe cablu.

Citeste si: Motorină în valoare de 2 milioane de dolari furată de la baza militară din Mihail Kogălniceanu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si