Joi, 9 iunie, la orele dimineții, în clădirea B a orașului judiciar din piazzale Clodio, Roma, 16 inculpați de naționalități diferite, italiană, marocană, română, chineză, au fost acuzați în diverse moduri că au făcut parte din lanțul de aprovizionare și au ajuns sub lupa anchetatorilor. Doi soți care au ajuns în judecată sunt acuzați de autorități că au vândut bunuri contrafăcute. 

Citeste si: FMI cere Guvernului Ciucă să ia măsuri de reformă fiscală

Conform acuzației, cuplul și-a făcut reclamă produselor, în special jachetelor, pe rețeaua de socializare Facebook, printr-o pagină specială creată pentru Marketplace. Poliția financiară, în faza de anchetă, a folosit surse confidențiale și GPS pentru a efectua cercetările.

Români acuzați că vindeau produse contrafăcute

„Programările s-au făcut telefonic”, au prezentat în sala de judecată autoritățile.  „Am aflat în ce apartament au avut loc schimburile. De asemenea, am observat oameni care pleacă din casă cu jachete de același tip cu cele anunțate pe pagina de Facebook, adică Woolrich”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În acuzație se precizează că în magazin au fost identificate de către carabinieri 348 de pantofi cu simbolul Nike contrafăcut pe numele unuia dintre inculpați, dar în documente se menționează și produse Adidas, Converse și Fred Perry.

Citeste si: VIDEO- Primăriile de sector din Capitală au început să ridice mașinile abandonate

În timpul controlului unui autoturism, anchetatorii au confiscat jachete Peuterey care ar fi fost achiziționate în Ponzano Romano de unul dintre inculpați pentru a fi transportate în capitala italiană.

Persoanele care au ajuns în judecată vor avea posibilitatea de a se apăra împotriva oricărei acuzații. De fapt, în viitorul apropriat ar trebui să aibă loc audierea acuzaților. Judecătorul a amânat procesul pentru 30 septembrie.

Citeste si: Un tânăr din Capitală se dădea medic pentru a câștiga ușor bani de la oameni. A reușit să sustragă 3.000 de lei de la un bărbat de 77 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si