O italiancă mutată în Buzău a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Localnicii au sărit s-o ajute

O italiancă care a decis să se mute în România trece printr-un adevărat coșmar. Casa bătrânească în care era stabilită a luat foc și a rămas pe drumuri, în plină iarnă. Municipalitatea și localnicii s-au mobilizat pentru a o ajuta pe femeia greu încercată de viață. 

Author: Alexandra Costea miercuri 18 ianuarie 2023 , 19:51

O italiancă mutată în Buzău a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Localnicii au sărit s-o ajute

O italiancă mutată în Buzău a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Localnicii au sărit s-o ajute

[Sursa foto: stiridiaspora.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În urmă cu patru ani, Paula, o italiancă în vârstă de 56 de ani, a decis să-și schimbe în totalitate viața și să se mute în comuna Bozioru din județul Buzău, acolo unde își găsise sufletul pereche.

Din nefericire, relația pe care a avut-o cu bărbatul român s-a încheiat, iar Paula a rămas să locuiască într-o casă bătrânească, de unde a fost izgonită mai apoi de mama bărbatului.

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Vecinii români din comuna buzoiană au încercat să o ajute pe femeie, oferindu-i o altă casă. Nici de această dată nu a avut noroc, casa fiindu-i mistuită de flăcări. Așa a rămas Paula pe drumuri în plină iarnă.

Paula are mare nevoie de ajutor. A rămas pe drumuri în plină iarnă

Oamenii legii din localitatea Bozioru și vecinii Paulei se mobilizează pentru a o ajuta să treacă peste acest moment de cumpănă, aducând un container în care să se mute. Cu toate acestea, italianca în vârstă de 56 de ani are nevoie de ajutor pentru a-l utila și a supraviețui.

Citește și: Strigăt de ajutor pentru Anda, fata peste care a căzut un copac: „Picioarele sunt mai mult <>”

Autoritățile din localitate și vecinii săi nu au rămas imuni la tragedia femeii. Astfel, a fost adus un container în care să se mute femeia, dar containerul trebuie utilat cu cele necesare, iar italianca are nevoie de un mic ajutor financiar pentru a putea supraviețui, scriu jurnaliștii locali de la  Șansa News.

A fost deschis un cont pentru donații:

Telefon: 0040/748 595 007

Cont:

Revolut

IBAN: RO80 BREL 0005 5270 3806 0100.

Citește și: Taximetristul care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital a fost găsit


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si