Incident halucinant în Marea Britanie, acolo unde o mamă în vârstă de 47 de ani a fost descoperită moartă, alături de trupurile neînsuflețite ale celor doi copii ai săi. Băiețeii aveau 9, respectiv 7 ani.

Mama celor doi băieți i-ar fi ucis pe cei doi, i-ar apoi și-ar fi pus capăt zilelor.

Citește și: Cruzime de neimaginat! O mamă și-a aruncat bebelușul de doar 2 luni de la etajul 5! Ce s-a întâmplat cu micuțul

Vecinii familiei spun că mama băieților nu s-a comportat niciodată neobișnuit. Ei erau originari din Polonia, stabiliți în Marea Britanie.

Cum a acționat criminala

Cadavrele celor trei membri ai familiei au fost descoperite la data de 9 martie, după ce autoritățile au forțat intrarea în casa în care aceștia locuiau.

Citește și: FOTO- Mesajul cutremurător lăsat de Cristian, cu doar câteva zile înainte de a-și lua viața: „Cu sau fără tine, viața merge mai departe”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile au fost șocate când au văzut oroarea comisă. Mama copiilor i-ar fi asfixiat pe aceștia cu ajutorul unui colier de plastic, după care s-ar fi sinucis. Examinările post-mortem spun că motivul decesului în cazul tuturor membrilor familiei este spânzurarea.

„Maximus era pe pat în timp ce Alexander stătea întins pe podea lângă pat”, a transmis Oliver Stride, reprezentant al comandamentului specializat în criminalitate al Poliției Metropolitane din Londra, notează  Daily Mail.

Citește și: O mașină a fost găsită răsturnată pe marginea unui drum din Arad. Şoferul ar fi decedat de 12 ore

De ce ar fi recurs femeia la un astfel de gest oribil?

Potrivit autorităților, cel care a identificat trupurile fără viață este chiar tatăl copiilor. Bărbatul a divorțat de mama băieților cu mai mult timp în urmă, iar cei care au cunoscut-o pe femeie spun că despărțirea ar fi făcut-o să recurgă la un asemenea gest cutremurător.

Localnicii sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce s-a petrecut la ei în cartier. Zona era considerată una liniștită. 

Citește și: Iepurașul de Paște, afacere de sezon

Membrii familiei erau apreciați și respectați de vecini

Localnicii mai spun că această familie nu a făcut niciodată probleme și erau văzuți drept persoane cumsecade.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Interesant este că, cu puțin timp înainte ca femeia să îi ucidă pe fii săi, una dintre vecinele sale i-a văzut pe cei trei în parc și, după părerea ei, aceștia erau foarte fericiți. 

Citește și: Devenit agresor pentru fiul său

„Este cu adevărat șocant. Suntem o comunitate atât de strânsă, căreia îi pasă cu adevărat unul de celălalt”, „Erau polonezi. Prietena mea de peste drum a spus că nu l-a văzut pe soț de ceva vreme.

Obișnuiam să o văd pe bunică plimbându-i pe cei doi copii. Obișnuiam să văd familia mergând până în parc și la oficiul poștal și mereu ne salutam”, au povestit vecinii polonezilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si