Un accident rutier din județul Bacău s-a încheiat cu un furt. Hoții au furat tot ce au găsit în autoturism, inclusiv cauciucurile autoturismului.
Acest lucru s-a întmplat înainte ca proprietarul să o tracteze până la un service.
Mașina fusese închiriată, iar proprietarul s-a rostogolit cu ea de mai multe ori, însă nu au fodt victime.
Hoții au luat trei jante și alte mărunțișuri găsite în interiorul mașinii.

Citește și: Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4 roată avea prezon antifurt. Să te bucuri la un om care putea să moară, să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share. Mulțumesc.”, este mesajul postat de proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.

Citește și: Noi reguli pentru șoferii români! Cei ce nu respectă legea riscă să rămână și fără mașină, și fără permis

Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți

Unul dintre cetățenii români era șoferul autoturismului. Paisprezece dintre refugiați erau cetățeni afgani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doi români au fost reținuți în Bulgaria, după ce au fost prinși când transportau 70 de  migranți  cu ajutorul unui autocar.

Citește și:  VIDEO- De ce se opune Austria intrării României în spațiul Schengen

Autoritățile din Bulgaria au descoperit, în dimineața de duminică, 70 de  migranți ilegali   care se aflau într-un autobuz dintr-o parcare, în apropierea orașului Sliven. 

Migranții păreau epuizați, motiv pentru care au fost duși de urgență la spital.  Paisprezece dintre bărbați susțineau că sunt de origine afgană, deși nu aveau documente. Aceștia au fost transportați la spital, iar trei dintre ei vor rămâne sub observație medicală până se vor recupera complet, potrivit poliției bulgare.

Citește și: Șoferul de 58 de ani din Buzău care a accidentat mortal un copil de 15 ani a fost reținut. La momentul la care a provocat accidentul, bărbatul era în stare avansată de ebrietate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si