O nouă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va sosi în România

Altă tranșă de vaccin împotriva COVID-19 de la Pfizer BioNTech, cu încă 662.220 doze va ajunge, astăzi, pe aeroportul din Otopeni, a precizat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Author: Alina Raducu luni 19 iulie 2021 , 08:21

O nouă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va sosi în România
O nouă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va sosi în România[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, transportul către centrul de stocare va fi asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile vor fi transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă, potrivit Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

O altă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va ajunge, astăzi, în România

De asemenea, dozele de vaccin Pfizer vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi livrate în centrele regionale existente la nivel naţional

O nouă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va sosi în România
O nouă tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer va sosi în România[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Sănătății: „Să fim responsabili şi să ne vaccinăm, valul 4 va fi al nevaccinaţilor..”

Centrul Naţional de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului "Cantacuzino" este complet autorizat şi avizat de către Autoritatea Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea naţională care are competenţă în domeniul medicamentului de uz uman.

Până în acest moment, România a recepţionat 16.596.629 doze de vaccin împotriva COVID-19 produse de compania Pfizer, iar 7.269.098 au fost utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Citeste si: Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat. Ce se întâmplă cu turiștii care merg în Grecia sau în Spania


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si