O tânără româncă din Italia a decis să-și ia viața și se aruncă pe liniile de metrou. Ce a urmat

Momente dramatice au avut loc miercuri, 15 ianuarie, în stația de metrou Manzoni de pe linia A din Roma unde o tânără româncă în vârstă de 27 de ani a încercat să-și pună capăt vieții, dar a fost salvată de doi pasageri prezenți pe peron, relatează Fanpage.

R.B., joi 16 ianuarie 2020 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-un moment de disperare, conaționala noastră s-a aruncat pe liniile de metrou când mai erau doar două minute până la sosirea trenului. A fost salvată de doi bărbați care nu au ezitat să-i sară în ajutor evitând astfel o tragedie. Tânăra a fost transportată la spital.

Citeste si: Momente de panică la metrou. Călători atacați și înjurați de o femeie

Totul s-a petrecut în jurul orei 15:00. Tânăra femeie se afla în stația de metrou Manzoni, când, în văzul tuturor celor prezenți, s-a aruncat pe liniile de tren apucându-se cu mâinile de cap și făcând pași disperați înainte și înapoi. Situația era una dramatică, tabela electronică afișa numai două minute până la sosirea următorului convoi de tren.

Reacția spontană a doi bărbați curajoși i-a salvat însă viața româncei noastre. Cei doi au sărit la rândul lor pe liniile metroului, au luat-o în brațe și au urcat-o înapoi pe peronul stației, îndepărtând-o ​​de orice pericol. Ceilalți pasageri le-au dat o mână de ajutor pentru a ridica-o în grabă pe peron și în același timp au anunțat poliția și salvarea.

Citeste si: Dâmboviţa: O fată de 10 ani a murit, ea fiind găsită inconştientă în casă de părinţii săi; copila ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

Tânăra a fost transportată la spitalul San Giovanni de cadrele medicale de la 118 care au sosit cu o ambulanță la fața locului. Cei doi pasageri care au salvat viața femeii românce sunt considerați a fi eroi, pe drept cuvânt, de presa italiană.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si