O ucraineancă refugiată în România și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că soțul ei a murit pe front. Ea ar fi rămas oarbă în urma unui atac cu bombă din Ucraina.

Citește și: Aproape 60 de migranți au fost prinși de polițiștii de frontieră când încercau să treacă ilegal granița de vest

Femeia avea vârsta în jur de 60 de ani și a fost găsită spânzurată.

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au dat rezultat. Aceștia urmează să efectueze cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Olena Zelenska: Femeile din Ucraina mor apărându-și copiii, în timp ce agresiunea rusă a devenit un show TV convenabil pentru întreaga lume

Femeile din Ucraina mor apărându-și copiii, în timp ce agresiunea rusă a devenit un show TV convenabil pentru întreaga lume

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, aflată la New York, la Adunarea generală a ONU, a vorbit despre situația femeilor ucrainene în timpul războiului declanșat de Rusia lui Vladimir Putin. 

Soția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit despre situația femeilor ucrainene în condiții de război.

Citește și: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

"Femeile ucrainene au cel mai mult nevoie de victorie. Spun asta după ce am găsit familii întregi ucise de Rusia în Izium, recent eliberat.

Angajații serviciului de urgență și polițiștii care exhumează cadavrele plâng pentru că este imposibil de rezistat. De aceea femeile din Ucraina nu au nevoie de „pace” abstractă, au nevoie de victorie asupra răului care a făcut-o. Pentru ca aceasta să nu mai poată ucide niciun copil, nicio mamă", a declarat Olena Zelenska. 

Citește și: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si