O veste foarte bună pentru români! Anunțul făcut de ministrul de Finanțe

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat luni că discută cu Banca Naţională a României şi cu sistemul bancar o soluţie pentru clienţii băncilor, ce ar putea fi prezentată în maximum 48 de ore.

A.M.S., luni 23 martie 2020 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  "Suntem foarte aproape, şi aici este o veste foarte bună pentru români, suntem foarte aproape pentru o soluţie pentru clienţii băncilor, o soluţie pe care o discutăm cu Banca Naţională şi cu sistemul bancar, pe care o vom prezenta, cred eu, în maxim 48 de ore," a transmis Cîţu printr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

  Pe de altă parte, acesta a mai precizat că IMM-urile care vor acceseze linia de credit pentru investiţii sau capital de lucru nu au nevoie de certificat de stare de urgenţă.

  "Nu este nevoie de niciun fel de certificat de stare de urgenţă pentru IMM-urile care vor să acceseze acea linie de credit pentru investiţii sau capital de lucru care sunt garantate în funcţie de sumă până la 90% din credit, cu dobânda subvenţionată sută la sută pe perioada stării de urgenţă. Pentru acestea, aşa cum scrie în Ordonanţa 29 din 2020 nu este nevoie de certificat de stare de urgenţă. Am vrut să clarific acest lucru pentru că am văzut foarte multe informaţii în spaţiul public neadevărate", a explicat ministrul Finanţelor.

  O veste foarte bună pentru români! Anunțul făcut de ministrul de Finanțe
  O veste foarte bună pentru români! Anunțul făcut de ministrul de Finanțe

  Citeste si: Apeluri false la 112: "Mă doare, cred că am coronavirus"

  Citeste si: În 48 de ore vor fi externați toți pacienții care nu reprezintă urgențe

  Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis după decesul celor cinci români bolnavi de coronavirus

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si