Oana Roman, atac dur la adresa familiei Iorgulescu: ”Copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control”

Deși nu a mărturisit cât de bine cunoaște familia lui Mario Iorgulescu, Oana Roman s-a pronunțat cu privire la modul în care tânărul ar fi ajuns să dea numai de belele pentru că nu a fost ”ținut sub control”.

R.B., marți 24 septembrie 2019 , 14:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă”, a declarat Oana Roman, conform cancan.ro.

Citeste si: Divorţ în familia Iorgulescu în timp ce Mario e internat în stare gravă! Nepotul lui Gino Iorgulescu a fost dat în judecată pentru pensia alimentară! EXCLUSIV

Parchetul Tribunalului Bucureşti anunţă că a cerut Spitalului Elias o informare scrisă referitoare la procedura de transfer în cazul lui Mario Iorgulescu însă nu a primit-o încă. De asemenea, instituţia precizează că urmărirea penală a acestuia pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe nu este împiedicată de mutarea sa la o clincă medicală din UE şi va continua.

Citeste si: VIDEO | Procurorii nu ar fi știut că Mario Iorgulescu va fi scos din țară

”În dimineaţa acestei zile, procurorul de caz a fost informat telefonic cu privire la faptul că este în curs procedura de transfer a pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias referitoare la procedura de transfer realizată. Până la acest moment, informarea solicitată nu ne-a fost comunicată”, anunţă luni procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, precizând că actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică  desfăşurarea în continuare a urmăririi penale.

Citeste si: E oficial. Mario Iorgulescu a părăsit România!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si