Oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost reconstituite de legiști. Corpul Alexandrei Măceșanu, refăcut

Legiștii au reconstituit corpul Alexandrei Măceşanu în baza oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Fiecare fragment osos va fi reconstruit şi se verifică dacă, în lipsa acelui fragment osos, Alexandra ar mai putea fi în viaţă, relatează mediafax.ro.

miercuri 11 septembrie 2019 , 15:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu va fi reconstituit întreg corpul, spun sursele citate, ci, de exemplu, dacă un fragment osos era din tibie, osul reconstituit va fi tibia. Dacă, însă, se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reconstitui craniul.

Citeste si: Caz uluitor la spitalul județean din Botoșani. Cum a intrat un pacient în salon

Legiştii din cadrul INML sunt puşi de anchetatori să reconstituie toate fragmentele osoase din care provin probele din butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă şi să verifice dacă Alexandra ar fi putut trăi fără fragmentul osos reconstituit.

Citeste si: Calendar ortodox- Vezi ce sărbătoresc creștinii astăzi

Familia fetei a luat decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei.

„O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. Nu ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară”, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: A crezut că avea o căsnicie perfectă. Ce a aflat despre soția lui după șapte ani este de-a dreptul șocant: "Nu mai am cum să recuperez acea perioadă din viața mea, plâng de fiecare dată când mă gândesc la asta”

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si