VIDEO- Olguța Vasilescu promovează un proiect de 9 milioane de euro pentru fântâni arteziene și statui

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu dorește să înfrumusețeze orașul. Aceasta a promovat un proiect de hotărâre pentru construcția unui ansamblu de fântâni și statui arteziene în centrul Craiovei, în prima ședință a Consiliului Local Craiova din 2023.

Author: Maria Stiuca joi 26 ianuarie 2023 , 16:23

Olguța Vasilescu promovează un proiect de 9 milioane de euro pentru fântâni arteziene și statui

Olguța Vasilescu promovează un proiect de 9 milioane de euro pentru fântâni arteziene și statui

[Sursa foto: Capital]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Olguța Vasilescu este cunoscută ca o „iubitoare de statui”, și de aceea, a promovat un proiect de hotărâre pentru construirea mai multor fântâni arteziene și statui din bronz, care vor fi poziționate pe Bulevardul 1

Mai.

Olguța Vasilescu vrea fântâni arteziene și statui noi în centrul Craiovei

Prin proiectul ei, Olguța Vasilescu a explicat că: „Scopul acestui obiectiv de investiții este de amenajare a unui ansamblu de fântâni arteziene de-a lungul Bulevardului 1 Mai. Acesta va avea o coerență conceptuală în abordarea obiectivului, înscriindu-se în limitele unor idei urbanistice moderne, care să influențeze pozitiv imaginea de ansamblu a Municipiului Craiova. Drept urmare, este necesară promovarea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Craiova din luna ianuarie a anului 2023, a proiectului de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții”.

Printr-o fotografie a proiectului, anasamblul va avea trei statui de bronz, sub forma unor balerine „cu siluetă umană ce execută diverse mișcări artistice. Prin diferite zone ale corpului prezintă orificii prin care se formează mici jeturi și creează perdele de apă decorative prin presiune și formă”.

Citeste si: Concediu de odihnă 2023! Până la ce dată se pot recupera zilele de concediu rămase din anul 2022- kanald.ro

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

Citește și: Olguţa Vasilescu: „Guvernul PNL trebuia să recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici măcar unul”

Reprezentanții USR- nemulțumiți de proiectele Olguței Vasilescu

Planul de construcție a fost criticat dur de reprezentanții USR din Craiova. Astfel, liderul USR Dolj Cezar Drăgoescu s-a arătat extrem de nemulțumit: „Ca orice despot, se simte atras de lucrari megalomanice si kitchoase, acestea fiind platite evident de fraieri- adică de noi, de plătitorii de impozite si taxe din Craiova! Într-un oraș în care avem ZERO investiții, avem cea mai scumpă gigacalorie din țară, avem printre cele mai mari rate ale depopulării din țară, Primarul Faraon Olguța Vasilescu a decis, fără nicio dezbatere sau consultare publică, să cheltuie anul acesta peste 72 milioane de lei din banii contribuabililor craioveni pe fântâni arteziene”.

Aceeași critică dură a adoptat-o și Eduard Cîrgeag, reprezentantul USR din Consiliul Local, care a publicat o fotografie cu ansamblul dorit de Olguța Vasilescu.

Citește și: Totul despre Lia Olguța Vasilescu. CV, avere și cine este soțul fostului ministru al muncii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si