Opt focare de COVID într-o singură zi, înregistrate în trei spitale din Ploiești

Marți, 19 octombrie 2021, au fost înregistrate opt noi focare de COVID-19 în trei spitale din municipiul Ploieşti. Unul dintre focare a fost constatat la secţia de Radioterapie a Spitalului Municipal "Schuller", în timp ce alte focare s-au înregistrat la secţiile de Neurologie, Neurochirurgie şi Chirurgie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Author: Andreea Bolocan marți 19 octombrie 2021 , 18:57

Vești proaste: Opt focare COVID-19 ploiesti

Vești proaste: Opt focare COVID-19

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit datelor publicate de Prefectura Prahova, cele opt focare s-au înregistrat la Spitalul CFR Ploieşti, Spitalului Municipal Schuller şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Trei pacienți care suferă de cancer, s-au infectat cu COVID-19

Din păcate, la Spitalul Municipal "Schuller", trei pacienţi cu cancer din compartimentul Radioterapie sunt infectaţi. În acelaşi spital, au fost diagnosticaţi cu COVID-19 trei angajaţi şi şase pacienţi de pe secţia Recuperare- Fizioterapie, precum şi doi salariaţi şi patru pacienţi din compartimentul Hematologie. Astfel, cele trei noi focare se adaugă altor două depistate în acest spital în ultima lună.

Citeste si: Focar de infecție cu COVID-19 la Penitenciarul din Bistriţa: Peste 60 de deţinuţi și doi poliţişti de penitenciar, confirmaţi pozitiv

3 angajați ai SJU Ploiești și 7 pacienți, infectați cu COVID-19

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti au fost identificate focare de COVID în secţia de Ortopedie şi Traumatologie unde 3 salariaţi şi 7 pacienţi sunt pozitivi la SARS-CoV-2, în

secţia de Neurochirurgie unde au fost infectaţi 3 salariaţi şi 12 pacienţi; în secţia de Chirurgie II unde au fost testaţi pozitiv 23 de pacienţi şi în secţia de Neurologie, unde sunt infectaţi doi salariaţi şi 19 pacienţi.

Ploiesti, numar cazuri covid

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alte trei focare de COVID-19 au fost descoperite în Iași. Două au fost confirmate la spitale și unul la un liceu

La spitalul CFR Ploieşti, trei angajaţi ai atelierului mecanic au fost infectaţi.

"Pacienţii sunt sub supravegherea medicilor specialişti de pe secţiile COVID aferente fiecărui spital din cele trei”, precizează Prefectura Prahova.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si