Capitala a înregistrat o nouă creștere a ratei de infectare cu SARS-CoV-2. Incidența a ajuns la 16,44 la mie, astăzi

Deși a atins un nou record, este vorba de o creștere mică a incidenței. Ziua anterioara, incidența era 16,42 cazuri la mia de locuitori.

Author: Diana Bostan marți 19 octombrie 2021 , 13:26

Incidență cazuri București

Măsuri Capitală

[Sursa foto: istockphoto]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bucureștiul a înregistrat, marți, o incidență de 16,44 la mia de locuitori. Numărul cazurilor este în creștere în capitală, a anunțat Direcția de Sănătate Publică a Capitalei.

Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere în Capitală

Pe data de 16 octombrie, Bucureștiul a depășit pragul de 16 infectări la mie de locuitori, iar de atunci n-a fost sesizată o scădere a cazurilor.

Deși INSP a propus, vineri, carantinarea Capitalei și a județului Ilfov, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a respins propunerea.

Citeste si: Ajutor venit din Republica Moldova. Mai mulți medici vin în România pentru a ajuta în tratarea pacienților bolnavi de COVID-19

Controalele privind respectarea măsurilor împotriva COVID-19 vor fi intensificate

„Nu se validează propunerea Institutului Național de Sănătate Publică pentru instituirea măsurii carantinei la nivelul zonei metropolitane București”, se arată în hotărârea CNSU de vineri seara.

Grupul de Suport Tehnico- Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase pe teritoriul României, analizează situația din București și Ilfov pentru pregătirea unor noi măsuri de limitarea a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citeste si: Continuă aprovizionarea cu medicamente împotriva COVID-19. 8.570 de flacoane de Remdesivir, distribuite la 94 de spitale din ţară


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si