Magistrații  l-au condamnat  pe fostul polițist la opt ani închisoare, pentru tentativă de omor calificat. De asemenea, el a primit o  pedeapsă  de doi ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si: Omul de afaceri Dorin Cocoş, condamnat la închisoare, dar eliberat condiționat!

Tribunalulul Bihor a hotărât o pedeapsă de 8 ani și 8 luni

În prezent, Paul Kover este arestat preventiv, iar prin decizia de marți a judecătorilor,  s-a dispus menținerea acestei măsuri.

„În temeiul art.38 alin.1-art.39 alin.1 lit.b Cod penal, se contopesc cele două pedepse principale, respectiv se aplică pedeapsa de 8 ani închisoare la care se adaugă 1/3 din cea dea doua pedeapsă, adică 8 luni, rezultând în final pedeapsa de 8 ani și 8 luni închisoare”, conform deciziei Tribunalui Bihor.

De asemenea, magistrații  i-au interzis să mai dețină orice fel de armă sau să de apropie de locuința fostei sale soții.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, în termen de cel mult 10 zile.

Citeste si: Suspectul dublei crime, în fața judecătorilor

Fostul polițist a sechestrat și înjunghiat soția în fața blocului

Pe data de 30 ianuarie, Paul Kover a fost trimis în judecată  după doar trei săptămâni după ce și-a sechestrat fosta soție, iar mai apoi a încercat să o omoare, înjunghiind-o cu un cuțit în fața blocului unde locuiește femeia.

Ulterior, el a fugit de la fața locului și a fost găsit la câteva ore distanță într-un bloc în construcție aflat în acea zonă.

Pe parcursul anchetei penale,  Paul Kover a păstrat tăcerea, iar avocatul lui a spus că e în „stare de șoc”. Ipoteza a fost, însă, contrazisă de expertiza psihiatrică, care a demonstrat că fostul șef al Poliției Locale avea discernământ la momentul comiterii atacului.

De aceea, el a fost trimis în judecată sub acuzațiile de tentativă de omor și lipsire de libertate.

Citeste si: Un poliţist din Dâmboviţa susține că a fost bătut în fața casei. Atacatorii ar fi rudele unei femei care îi lovise mașina

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si