Ouă umplute. Aperitivul delicios nelipsit de pe mesele de sărbători

Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză! Vă prezentăm astăzi o reţetă delicioasă

R.B., luni 09 decembrie 2019 , 10:48

Ouă umplute
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ouă umplute cu cremă de gălbenuş, brânză, muştar şi maioneză

Taie ouăle fierte în jumătate, scoate gălbenuşurile şi introdu-le într-un blender. Adaugă 1/3 ceaşcă de brânză cottage, 1/4 ceaşcă de maioneză, 3 linguri de ceapă verde sau alt tip de verdeaţă tocată, 2 linguriţe de muştar şi amestecă până când obţii o consistenţă cremoasă şi omogenă.

Citeste si: Salata boeuf. Iată rețeta corectă! Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

Ouă umplute

Ouă umplute. Adaugă câte două linguriţe de pastă în fiecare jumătate de albuş şi presară deasupra paprika, pentru aspect.

Citeste si: Salata orientală. Cum se prepară cea mai delicioasă salată orientală. Rețetă specială cu un ingredient secret

Ouă umplute

Salata boeuf. Iată rețeta corectă! Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

Citeste si: Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingredientul care o face absolut delicioasă!

Salata boeuf. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.

Salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

VEZI CONTINUAREA AICI

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si