Panică într-o școală din Râmnicu Sărat unde o învăţătoare şi soţul său, administrator al unităţii de învăţământ, au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Şcoala generală nr 1 din Râmnicu Sărat, unde învaţă aproximativ 950 de copii, trece în scenariul roşu, în care elevii vor învăţa online, după confirmarea cu coronavirus a unei învăţătoare şi a soţului său, care este administrator al unităţii de învăţământ.

Georgiana Balaban, miercuri 23 septembrie 2020 , 09:52

panică la școală din cauza covid
Școală din Râmnicu-Sărat, închisă.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit inspectorului general al ISJ Buzău, Ionel Meiroşu, două cazuri de coronavirus au fost depistate la Şcoala nr.1 din Rm.Sărat. Este vorba despre o învăţătoare, care a predat unei singure clase, şi despre soţul acesteia, care prin natura funcţiei pe care o deţine, a trecut prin mai multe clase, de la debutul anului şcolar.

Miercuri, se va întruni consiliul de administraţie al şcolii care va propune spre aprobare Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca şcoala să treacă în scenariul roşu.

Deja, miercuri copiii nu au mai venit la cursuri.

Scenariul roșu aplicat în mai multe școli din România

În judeţul Buzău, se află în scenariul roşu şcoala generală din satul Izvoru Dulce, comuna Merei, unde un profesor a fost confirmat cu coronavirus.

Citeste si: Ungaria a scăpat de sub control pandemia. Ce număr uriaș de infectări a anunțat azi Guvernul de la Budapesta

Citeste si: Bilanț coronavirus, sâmbătă 19 septembrie. Noi cifre îngrijorătoare de la Grupul de Comunicare Strategică

Citeste si: Coronavirusul mai periculos decât s-ar fi crezut! Doar 6% dintre britanici au dezvoltat anticorpi împotriva virusului

panică la școală din cauza covid
Elevii unei școli din Râmnicu-Sărat vor face cursuri online.[Sursa foto: PixaBay]

În judeţ, sunt 2.665 de cazuri de COVID-19 de la debutul pandemiei, conform raportării de marţi, cu 2.341 de persoane vindecate şi 98 de decese.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 21 septembrie! Numărul de cazuri noi cu coronavirus scade

Întrucât la acest moment, în judeţul Buzău, toate paturile destinate pacienţilor cu COVID-19 sunt ocupate, un număr de 67 de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si