Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”

Papa Francisc a numit pandemia de coronavirus drept ”o doamnă numită Covid care face mult rău”, subliniind faptul că măsurile de precauție sunt obligatoriu de respectat pentru a nu permite virusului să se răspândescă. Nici Suveranul Pontif și nici consilierii săi n-au purtat însă maști la audiența care a avut loc la Vatican.

Alina Raducu, miercuri 28 octombrie 2020 , 15:09

Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”
Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: VIDEO - Pelerinaj la Sfântul Dumitru în era pandemiei. Ultima zi

Audiența la care a luat parte Papa Francisc a avut loc la interior, motiv pentru care acesta și-a cerut public scuze pentru că nu va coborî de pe scenă și nu se va apropia de publicul prezent în sală, peste 100 de persoane.

Voi sta aici sus. Mi-aș dori să pot să cobor şi să vă salut pe fiecare dintre voi, însă trebuie să păstrăm distanţa. Dacă aș coborî, oamenii vor forma grupuri, iar asta este împotriva precauţiilor de care trebuie să ţinem cont în faţa acestei doamne pe nume COVID, care ne face mult rău”, a afirmat Suveranul Pontif, potrivit ABC News.

Papa Francisc nu a purtat mască de protecție la întrunire

La eveniment, Papa Francisc nu a purtat mască de protecție, iar preoții și episcopii care l-au întâmpinat și-au scos și ei măștile atunci când s-au apropiat de Suveran. Celelalte persoane prezente pe scenă, precum fotografii oficiali sau membrii Gărzii Elvețiene Pontificale, au avut fețele acoperite.

În urmă cu câteva săptămâni, Papa Francisc a fost avertizat privind o posibilă infectare cu coronavirus, în condițiile în care Suveranul Pontif a avut contact cu un diplomat al Vaticanului care a fost confirmat pozitiv de curând. Alți treisprezece membri ai Gărzii Elveţiene au fost recent testaţi pozitiv la COVID-19.

Citeste si: Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este bine să faci în această zi sfântă?


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si