Fetita de trei ani gasita moarta intr-un geamantan ascuns intr-un cotet a fost ucisa la doar doua zile dupa ce parintii acesteia o lasasera in grija celui care a omorat-o, sustine primarul comunei Parincea, Sorin Rosu. Atat mama cat si tatal copilei au plecat la munca in Anglia.

"Parintii copilei au plecat cu avionul in Anglia, la munca, cu doua zile inainte de a se petrece tragedia.

Imediat ce au gasit-o pe fetita, au fost anuntati sa se intoarca in tara sa-si ingroape crestineste fiica", a declarat, joi, pentru News.ro primarul Sorin Rosu.

Edilul din Parincea a spus ca nu-i cunoaste personal pe barbatul care a ucis-o pe fetita si pe concubina acestuia, care au impreuna trei copii, o fetita de trei ani si doi baieti de 5 si 7 ani. insa, spune ca a auzit de la vecinii celor doi ca acestia se certau si se bateau destul de des.

"El sta mai mult pe acasa, doar concubina lui mai munceste cu ziua prin sat. Vecinii povestesc ca se certau des, se mai si bateau, totul pe fondul consumului de alcool", a mai afirmat primarul Sorin Rosu.

Barbatul de 40 de ani si concubina sa au venit in Milestii de Sus in urma cu aproximativ trei ani.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Tribunalului Bacau, barbatul din localitatea Milestii de Sus care si-a ucis nepoata si-a justificat gestul prin consumul de alcool si prin faptul ca fetita de trei ani nu se mai oprea din plans.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Barbatul de 40 de ani le-a spus anchetatorilor ca fetita s-a apucat de plans in momentul in care niste prieteni aflati in vizita la el, marti seara, i-au propus copilei, in gluma, sa mearga cu ei, iar el a refuzat.

"Deranjat de plansul fetei, barbatul a inceput sa o loveasca cu pumnii si apoi a izbit-o de pamant si chiar de peretii camerei. intreaga scena a avut loc in prezenta copiilor barbatului, in varsta de trei si sapte ani, precum si a prietenilor sai aflati in vizita. Barbatul a constatat ca victima si-a pierdut cunostinta, motiv pentru care a stropit-o cu apa si, constatand ca parca incepuse sa-si revina, a asezat-o in pat sa doarma", a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bacau, Cristinel Ciocanta.

Dupa cateva ore de la incident, pe parcursul noptii, bacauanul de 40 de ani s-a dus sa vada cum se simte nepoata sa, moment in care a constatat ca aceasta este moarta. in consecinta, barbatul a invelit trupul fetitei intr-un cearsaf, l-a pus intr-un geamantan pe care apoi l-a ascuns intr-un cotet din curtea locuintei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Autorul a marturisit ca a ascuns cadavrul pentru a nu fi vazut de catre copiii sai, verisorii victimei. Ulterior, ar fi incercat sa se sinucida cu medicamente, insa sustine ca le-ar fi vomat", a precizat procurorul Cristinel Ciocanta.

A doua zi dupa incident, barbatul a mers in municipiul Bacau, unde s-a autodenuntat la o sectie de Politie. in urma verificarilor, politistii si procurorul de caz au descoperit cadavrul fetitei.

Retinut pentru 24 de ore pentru omor, barbatul va fi prezentat, joi, instantei cu propunerea de arestare preventiva. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si