Avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată! Flavia Teodosiu are 3 apartamente, o maşină, bunuri de 70.000 de euro şi a încasat venituri lunare de peste 20.000 de euro!

Din actele oficiale depuse de Flavia Teodosiu reiese că avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată.

Matei Vaihan, sâmbătă 08 iunie 2019 , 18:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată. Flavia Teodosiu a apărut în prim-plan de când l-a apărat pe liderul PSD în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman, caz în care Dragnea  a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Flavia Teodosiu l-a vizitat pe Dragnea la Penitenciarul Rahova. (vezi ce note a obţinut Irina Tănase la Bacalaureat)

Citeste si: Liviu Dragnea ar putea ieşi din închisoare

Avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată: "Am vorbit mult…Este un bărbat minunat"

„Cum să se aştepte la închisoare când un om se consideră un om nevinovat?... Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi afectat… Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă, în măsura în care poate fi în regulă. Am vorbit mult… Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu la ieşirea din Penitenciarul Rahova.

Avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată. Flavia Teodosiu a fost administrator la o companie naţională

Nu mai e un secret că avocata lui Liviu Dragnea este putred de bogată. Flavia Teodosiu a ocupat o funcţie publică până în 2016, aceea de administrator la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Din ultima declaraţie de avere, depusă în noiembrie 2016, reiese că Teodosiu deţine trei apartamente în Bucureşti, o maşină, bijuterii şi tablouri estimate la 70.000 de euro. Rubrica veniturilor anuale era impresionantă: 43.564 lei (consilier Baroul Bucureşti), 68.063 de lei (administrator companie) şi 1.129.238 lei (din activitatea de avocat). Astfel, Teodosiu a încasat 1.240.865 lei, adică 103.405 lei (aproximativ 23.000 de euro) pe lună!

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si