„Poliţiştii de frontieră au depistat patru persoane care au trecut frontiera ‘verde’ din Ucraina în România, în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de Sub Munte şi a Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului. Aceştia au solicitat o formă de protecţie statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri”, a spus Dan Bucă.

Persoanele au fost însoțite de o autospecială din dotare și duși la Centrul Regional de Cazare.

Citeste si: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

15 cetățeni străini au încercat să treacă ilegal în Ungaria

Polițiștii de frontieră români au depistat 15 cetățeni străini, pe data de 26 aprilie, care încercau să treacă ilegal granița în Ungaria. 

Citeste si: Două autobuze trimise pentru a salva civili dintr-un oraş din Ucraina au dispărut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În data de 25.04.2022, la Punctul de  Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în România.

Citeste si: Un ucrainean care a reușit să intre ilegal în România s-a pierdut în munţi. Bărbatul a sunat la 112

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile pentru o societate comercială din Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, nouă cetăţeni străini”, se arată în comunicat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoanele sunt cetățeni din Siria și Turcia.

Citeste si:  12 migranţi au fost prinşi când încercau să iasă ilegal din România. Se aflau într-o autoutilitară condusă de un bărbat fără permis

Alți 13 cetățeni străini au încercat să treacă ilegal granița în zilele Paștelui

Trecere ilegală a frontierei și în zilele Paștelui. Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat un cetăţean roman care a ajutat doisprezece cetăţeni din Afganistan şi Pakistan în încercarea de a trece ilegal granița României. Bărbatul român nu poseda permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si