VIDEO | Petiții online împotriva senatoarei Diana Șoșoacă: „Trebuie oprită această nebunie”

Senatoarea Diana Șoșoacă a stârnit un val de furie în rândul românilor. La ultima ședință din Parlament, senatoarea s-a prezentat, ca de obicei, fără masca de protecție. În urma acestei întâmplări, un simplu cetățean a luat atitudine și a acționat.

Author: M.A. vineri 22 octombrie 2021 , 13:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Petiție online împotriva Dianei Șoșoacă 

A fost lansată petiția online intitulată ” Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă ”. Autorul acestei acțiuni este Andreea Olariu, o tânără care nu are legătură cu lumea politică. 

Totodată, cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă au formulat la rândul lor o petiție asemănătoare. 

Citeste si: VIDEO| Diana Șoșoacă, scandal transmis LIVE în curtea spitalului Marius Nasta din Capitală: „Aici se comit crime!”

”Nu am crezut că o sa fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început.

Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ala cum ar trebui, dar un taximetrist primelte amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, a fost postarea publicată de Andreea Olariu, inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă.

Petiția a adunat zeci de mii de semnături în 3 zile

Petiția a fost creată pe 19 octombrie și a adunat până în prezent mai bine de 16.000 de semnături. Mai mult decât atât, este cea mai urmărită activitate din ultimele 24 de ore. 

În data de 20 octombrie, Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o altă petiție numită: ”Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR.George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!” 

Citeste si: Contul de YouTube al Senatului României, suspendat din cauza discursului antivaccinist al Dianei Șoșoacă

Inițiatorii au transmis și un mesaj concis în urma lansării petiției: ”A fost destul! Trebuie oprită această nebunie”  

”Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (presedinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor! A fost destul! Trebuie oprită această nebunie. Românii mor în chinuri sufocându-se acasă sau prin spitale! Considerăm că intervenția autorităților în drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate”, au transmis cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, susținută la funcția de președinte al României de un artist celebru: ”Împotriva tuturor prietenilor mei, eu vă votez”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si