Actorul indian a organizat   o petrecere de zile mari, marți, cu ocazia aniversării zilei lui de naștere. Evenimentul la care a fost prezentă și Iulia Vântur, s-a lăsat cu scandal și prezența poliției, care a intervenit imediat.

Citește și: Despărțirea momentului în showbiz! Iulia Vântur, lăsată cu buza umflată de Salman Khan? Vedeta dă cărțile pe față!

Se pare că indianul a avut parte de ghinion chiar de ziua sa.

Ziua de naștere a unei persoane reprezintă o adevărată sărbătoare în India. Însă, situația a luat o întorsătură nedorită la un moment dat, din cauza unui scandal. Salman Khan a împlinit vârsta de 57 de ani, iar iubita sa Iulia Vântur i-a fost aproape.

Petrecere cu scandal la ziua lui Salman Khan

Aniversarea lui Salman Khan reprezintă un adevărat motiv de sărbătoare în rândul oamenilor din India, care se bucură împreună cu actorul de aceste momente. Însă, în acest an, lucrurile au luat o întorsătură nedorită la petrecerea din Mumbai, la care a fost prezentă și Iulia Vântur.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Asa arată MIREASA ANULUI! Socrul mic a cheltuit o AVERE pentru organizarea evenimentului! Salman Khan a fost printre invitați!

Actorul este un mare superstar în țara sa și nu numai. O mulțime de oameni s-au strâns pentru a-i ura la mulți ani lui Salman Khan. Din cauza agitației prea mari, a fost necesară intervenția poliției, care a luat măsuri în cazul oamenilor adunați la reședința lui.

În timp ce așteptau ca actorul să își facă prezența la balcon, oamenii au devenit nervoși și situația a fost scăpată de sub control.

Ulterior, vedeta a apărut la balconul casei sale și și-a salutat fanii. El era îmbrăcat lejer cu un tricou albastru și a zâmbit mulțimii. Videoclipurile cu mulțimea din fața casei lui au devenit virale pe Internet, iar oamenii au spus că lucrurile au luat o întorsătură nedorită.

Citește și: Tragedie in lumea filmului indian! A murit actorul Kavi Kumar Azad!

Cu doar o zi înainte de a împlini 57 de ani, Salman Khan și-a rezervat timp pentru familie și iubita lui, astfel că au petrecut împreună împlinirea frumoasei vârste. Marea petrecere a fost organizată la casa surorii lui, unde Iulia Vântur a avut o apariție senzațională, într-o rochie neagră, cu care a întors toate privirile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si