Pistă de biciclete, plină de stâlpi în Satu Mare. Vezi imaginile

Cea mai nouă pistă de biciclete din Satu Mare măsoară circa 200 de metri, are pe mijloc mai mulți stâlpi de electricitate și un gard de fier la capăt. Din acest motiv, oamenii spun că pista nu poate fi utilizată.

Author: Andreea Albu miercuri 22 martie 2023 , 16:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O nouă pistă biciclete a fost construită în Satu Mare, pe strada Rodnei.

Din păcate însă, pe o porțiune de 200 metri sunt nu mai puțin de 5 stâlpi pe pista de biciclete, iar aceasta se termina într-un gard, astfel că bicicliștii abia nu o pot folosi. 

La capătul pistei este un gard de fier

Cazul a fost semnalat de biciclistul Zsolt Cizma, într-o postare pe rețelele de socializare.

Citește și: Imaginile care au șocat o țară întreagă! O gașcă de 12 fete au torturat ore întregi o adolescentă de 13 ani

Locația, Str. Rodnei, între Str. Argeșului și str. George Călinescu. Pistă de biciclete nou vopsită, table proaspăt montate.

200 metri de pistă, 5 stâlpi de curent în mijlocul bandei trasate pentru bicicliști. Cireașa de pe tort, intersecție str. George Călinescu, se termină pista, apare un gard de fier, vă anunț ca abia trece un ghidon de bicicletă pe acolo. Vom folosi aceste piste? V-o spune un biciclist, NU.

De ce? Nu sunt eficiente și sigure! S-au cheltuit bani pe ele? Cu siguranță și nu puțin!

Se putea mai bine? Cu siguranță, eu, dar și restul din comunitatea de bicicliști ne-am arătat deschiderea spre o colaborare în această direcție”, a scris Zsolt Cizma pe Facebook.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Comunitatea de bicicliști din Satu-Mare este nemulțumită de noua pistă

Acesta aminteşte că în luna noiembrie anul trecut a participat la o întâlnire a administratorului public cu Joakim Bjerhem Jönsson, specialist pe probleme de trafic pentru bicicliști și pietoni din Goteborg, Suedia.

Citește și: Imaginile care au șocat o țară întreagă! O gașcă de 12 fete au torturat ore întregi o adolescentă de 13 ani

Zsolt Cizma spune că specialistul suedez le-a transmis autorităţilor să construiască piste de biciclete eficiente și sigure, iar oamenii le vor folosi.

"Le-am expus la vremea respectivă și eu personal punctul meu de vedere în legătură cu pistele de biciclete actuale, deja contruite, sunt prezente dar total ineficiente și nesigure, în consecință rămân cam nefolosite. Azi la o plimbare prin oraș am rămas șocat.", se arată în postare.

Citește și: Un român aflat la cules de sparanghel în Germania fost călcat de un coleg cu combina, după ce ațipise pe câmp

Potrivit acestuia, întreaga comunitate de bicicliști se arată nemulțumită de rezultat, dat fiind faptul că noua pistă de biciclete este ineficientă și nu poate fi folosită.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si