Placido Domingo a anunţat că este infectat cu coronavirus

Tenorul Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat, duminică, pe Facebook, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Author: R.B. duminică 22 martie 2020 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Simt că este obligaţia mea morală să anunţ că am fost testat positiv cu Covid-19, cunoscut şi sub numele Corona Virus. Eu şi familia mea suntem şi vom rămâne izolaţi individual pe toată perioada cât se consideră că este necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem cu toţii bine, însă eu am prezentat simptome de tuse şi febră, de aceea am decis să fiu testat şi rezultatul a fost pozitiv”, a precizat Domingo.

Citeste si: Italia: 651 de persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Bilanţul total: 5476 de decese

El le-a cerut oamenilor să respecte recomandările autorităţilor pentru ca propagarea coronavirusului să fie stopată cât mai rapid.

Citeste si: VIDEO| Cu Dumenezeu înainte: Mii de credincioși, împărțășiți cu aceeași ligurință

“Vă rog să fiţi foarte atenţi, să respectaţi regulile de bază, cum ar fi spălarea frecventă a mâinilor, menţinerea unei distanţe de cel puţin doi metri faţă de alţii, să faceţi tot ce este posibil pentru oprirea propagării virusului şi mai presus de orice să staţi în casă dacă este posibil.

Împreună putem învinge acest virus şi să punem capăt crizei mondiale actuale, pentru a reveni la viaţa noastră normală cât mai curând posibil. Respectaţi recomandările şi indicaţiile autorităţilor pentru a rămâne în siguranţă şi a vă proteja nu doar pe voi înşivă ci întreaga comunitate”, a adăugat tenorul.

Citeste si: Interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, îl critică pe Klaus Iohannis: „Toți președinții statelor UE oferă bani populației și al nostru ne urează multă sănătate”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si