Angajamentul de plată de la KRUK te ajută să îți plătești ratele cum poţi!

KRUK România este o companie foarte cunoscută în România, ale cărei activităţi vizează colectarea de creanţe. Bifând o prezenţă de peste 14 ani în ţara noastră şi mai mult de două decenii în Europa Centrală, compania se bucură azi de o experienţă semnificativă în acest domeniu. Gestionează optim colectarea sumelor de bani de la clienţii care au datorii la diverse companii bancare sau corporaţii, oferind diverse servicii în sprijinul acestora.

Author: Georgiana Balaban joi 21 octombrie 2021 , 08:39

plată rate la kruk
Angajamentul de plată de la KRUK te ajută să îți plătești ratele cum poţi![Sursa foto: kruk.eu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De altfel, este important ca persoanele care doresc să cunoască mai multe informaţii cu privire la activitatea desfăşurată de KRUK în România să ştie că această societate comercială oferă inclusiv servicii prin care sunt gestionate datorii la firme care asigură furnizarea de utilităţi (precum telefonie fixă și mobilă, Internet şi cablu TV, curent electric

etc.) sau la firme care asigură diverse servicii (precum leasing financiar sau vânzarea de bunuri diverse).

Citeste si: Propunere OMS: Viteza maximă admisă în orașe să nu depășească 30 de km/h

Cel mai important avantaj pe care îl oferă KRUK România constă în oportunitatea oferită clientilor săi de a-şi plăti ratele în ritmul lor, în funcţie de veniturile pe care le au. În această idee, pentru a nu simţi în limite insuportabile povara datoriei şi a penalităţilor aplicate de instituţia financiară la care a făcut un credit sau un abonament, clientul este ajutat de reprezentanţii KRUK să ia cea mai bună decizie în ceea ce priveşte eşalonarea plăților pe care le are de făcut.

Citeste si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

În funcţie de situaţia financiară pe care o are în acel moment, clientului i se stabilesc rate lunare, astfel încât să fie uşor de achitat, chiar şi în perioadele mai dificile ale vieţii. Despre această abordare particularizată a plăţii ratelor, pentru fiecare caz în parte, se vorbeşte şi în alt articol publicat de StirileKanalD, din care pot fi preluate şi alte informaţii relevante cu privire la activitatea firmei.

Ce înseamnă plata ratelor particularizată la KRUK România

Clienţii KRUK sunt atât persoane fizice, cât şi companii care ajung în situaţia de a întâmpina dificultăţi în restituirea datoriilor. Cu fiecare dintre aceştia, compania pune preţ pe o relaţie pozitivă, respectând în acelaşi timp recomandările normelor sociale şi prevederile legale.
Chiar dacă, la prima vedere, poate părea că toţi clienţii care fac plăţi la KRUK România au cam aceleaşi lucruri de făcut, adică să-şi achite ratele, modul cum le achită face de fapt diferenţa. Cazurile sunt analizate individual. Specialiştii îi sfătuiesc pe clienţi, le explică toate aspectele, analizează situaţia financiară în care se află pentru a oferi soluţii adaptate şi avantajoase. De fapt, clientii își stabilesc singuri rata în funcţie de venituri.

Citeste si: Premiile BAFTA 2021. Lista completă a nominalizărilor

Din momentul în care clientii își fac cont pe eKRUK, pot alege rata potrivită cu situaţia lor financiară. Pe lângă acest avantaj, mai pot avea acces la toate informaţiile despre datoria lor şi pot achita datoria online cu un card de debit. Tot în cont îşi pot actualiza datele, pot găsi informaţii utile şi dispun de mai multe variante de a contacta reprezentanţii KRUK: funcţia de reapelare, chat, număr de telefon, adresa de e-mail.

În concluzie, KRUK România le oferă clienților posibilitatea de a-şi achita datoria treptat, ajutându-i să-şi recâştige credibilitatea financiară într-un mod transparent, fără dobânzi şi fără comisioane. După ce reprezentanţii companiei iau legătura cu un client, un prim pas pentru a-l ajuta constă în încheierea unui Angajament de plată, care se stabileşte în funcţie de situaţia sa actuală. Angajamentul îl ajută să-şi plătească restanța în rate şi să ajungă mai uşor la ziua aceea fără datorii.

Citeste si: Top 30 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si