Agentul de poliție Mihai Ionuț este anchetat pentru fals în declarații de către Agenția Națională de Integritate.

Citeste si: Un profesor a fost trimis în judecată după ce ar fi agresat sexual mai multe eleve timp de patru ani

”Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Ivaşcu Mihai Ionuţ a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art.

326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc şi premii în anii 2016, 2017 şi 2019, în cuantum de 7.718 Lei”, spun inspectorii de integritate.

Citeste si: Acuzații la Poliția Locală din Brașov. Ce au găsit cei de la Anticorpuție

Anchetă la Poliția Locală Brașov

Polițiștii de la Direcția Generală Anticorpuție și procurorii au făcut percheziții la Poliția Locală Brașov, în urma unor acuzații de luare de mită. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie nouă în cazul furturilor de la IPJ Galați. Cei doi inculpați ies de sub control judiciar

„Vă pot confirma că în cursul zilei de astăzi a avut loc o percheziţie la sediul Poliţiei Locale Braşov.

Momentan, sunt singurele informaţii pe care le deţinem şi vi le putem furniza”, a declarat Oana-Mădălina Ion, purtător de cuvânt Poliţia Locală Braşov.

Citeste si: Poliţiştii au tras într-o maşină suspectă parcată pe contrasens la Paris. Nouă persoane au fost ucise

„Acei lucrători de poliţie nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu şi pentru această neîndeplinire au primit sume de bani sau alte bunuri, la care nu erau îndreptăţiţi. Este

vorba inclusiv de  verificarea unor lucrări efectuate  pe anumite şantiere din municipiul Braşov, unde existau informaţii că aceste lucrări nu sunt conforme cu proiectul autorizat şi, cu toate acestea, nu s-a dispus oprirea lucrărilor sau nu au fost luate măsurile legale”, a precizat prim procurorul Claudiu Sandu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si