Politistul Marian Godina a primit donatie o casa in Brasov! Pamfletarul s-a imbogatit cu peste 60.000 euro de pe urma cartii sale

Marian Godina se consoleaza pentru ratarea admiterii la Academia de Politie in noua lui casa din Brasov.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin marți 15 august 2017 , 21:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marian Godina, pamfletarul uniforma, nu mai e un simplu politist sarac din Brasov, asa cum s-a obisnuit sa-l vada publicul. Anul acesta, politstul de la rutiera, cunoscut in toata tara pentru talentul sau beletristic s-a mutat la casa noua. Este vorba despre o casa de locuit cu curte, o proprietate cu o suprafata de 480 mp obtinuta in urma unei donatii.

Informatia apare in cea mai recenta declaratie de avere a lui Godina, insa omul legii nu spune cine este cel care i-a facut donatia.

Tot anul acesta, Marian Godina si-a schimbat si masina. De la un Peugeot din 1995 la un Audi din 2008. Un automobil robust, cu mai multi cai putere si cu un plus la capitolul lux. Dar asta nu e tot: Marian a reusit sa scape, anul acesta, de cele doua credite care totalizau aproape 13.000 euro si, in schimb, sa economiseasca frumoasa suma de 103.000

lei (peste 22.000 euro).

Prosperitatea a venit odata cu succesul pentru Godina. Lui nu doar i-a crescut salariul de la 1.500 lei la 2.500 lei pe luna, insa a reusit sa obtina o suma record din drepturi de autor pentru cartea sa, „Flash-uri din sens opus”: 302.875 lei (67.300 euro). Parca pentru banii astia merita sa fii pamfletar. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si